Hoofdbehandelaar GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist NVO/Kind & Jeugd psycholoog NIP

Voor een behandelcentrum voor Dyslexie, Dyscalculie, Beter Leren en Gevoel & Gedrag in het Oosten van het land.

Bureau V.R.I.S. zoekt voor een van onze opdrachtgevers een hoofdbehandelaar die het team komt versterken. Wilt u zich inzetten voor hoog gekwalificeerde dyslexiezorg en heeft u ervaring in de GGZ? Bent u op zoek naar een functie voor de lange termijn?

Neem dan direct contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0573-256088. Marianne Litjens, onze officemanager, helpt u graag verder. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Onze opdrachtgever is een organisatie die diagnostiek, behandeling en begeleiding verzorgt aan kinderen en jeugdigen op het gebied van leren, ontwikkelen en gedrag. In de dienstverlening begeven zij zich continue op het grensvlak van onderwijs en zorg en kan daardoor goed de verbinding maken tussen onderwijs en zorg. De organisatie kent een zeer hoge kwaliteitsstandaard die o.a. tot uiting komt in certificatie bij het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie en het ISO certificaat kwaliteitsmanagementsysteem voor de zorg. Onze opdrachtgever is met recht Dyslexie Specialist te noemen, de afgelopen jaren werden er ongeveer 2500 kinderen behandeld voor ernstige (enkelvoudige) dyslexie. De algemeen directeur heeft sinds een aantal jaren zitting in de adviesraad van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Hiervoor worden slechts enkele gerenommeerde aanbieders in Nederland uitgenodigd. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met professor Harold Bekkering, werkzaam aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Donders Instituut.

De organisatie heeft ruim 25 jaar ervaring; de eerste jaren lag de focus vooral op studiebegeleiding, maar in de loop der jaren verschoof de focus steeds meer richting zorg. De afgelopen 10 jaar is de organisatie zich dan ook meer gaan richten op dyslexieproblematiek. Momenteel bestaat het grootste deel van de werkzaamheden uit het verzorgen van dyslexiebehandelingen aan kinderen met ernstige (enkelvoudige) dyslexie.

De organisatiecultuur kenmerkt zich als een laagdrempelige organisatie met korte lijnen en een no-nonsense cultuur. Dit vertaalt zich in geen wachtlijsten en korte doorlooptijden, weinig managers in dienst en een prettige bejegening van cliënten.

Werkzaamheden
Als hoofdbehandelaar GGZ draagt u bij aan de invulling, ontwikkeling en vormgeving van de zorg die deze organisatie biedt. Dit doet u samen met nog 3 andere hoofdbehandelaars. Het Hoofd Zorg is eindverantwoordelijk. U voert zelf GGZ behandelingen uit en geeft leiding aan medebehandelaars in de basis GGZ en Ernstige Enkelvoudige Dyslexie. Naast uw verantwoordelijkheden als leidinggevende bent u eindverantwoordelijk voor de inhoud van de WMO begeleiding en particuliere begeleiding.

U draagt bij aan een effectieve en efficiënte inrichting van het zorg- en dienstverleningsproces. Verder beschikt u over een ondernemende en initiatiefrijke instelling.

Locatie

Enschede, regio Twente (bij voorkeur)

Wij vragen

  • Een afgeronde WO-opleiding als orthopedagoog of psycholoog en postmaster opleiding tot GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist / K&J-psycholoog
  • Ervaring als behandelaar in de (Generalistische Basis) GGZ en kennis van de dyslexiezorg (EED)
  • Affiniteit met het zorgaanbod
  • Zelfstandigheid, ondernemend, initiatiefrijk, innovatief, actief betrokken en collegiaal.

Wij bieden

  • Een functie van 24 – 36 uur per week (minimaal 3 dagen per week)
  • Salaris conform cao GGZ
  • Een prettige werkomgeving in een bedrijf dat volop in verandering is

Interesse in deze functie? Solliciteer via info@bureauvris.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Litjens, tel. 0573-256088 of Jacqueline de Bree, 06-12394064.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?