Onze naam

Naam

Het was 18 jaar geleden toen het bij Jacqueline de Bree begon te kriebelen. Ze had een idee.

Met begrippen als Visie, Resultaat, Intermenselijk en Samenwerking helder voor de geest, besloot ze een dienstverlening te beginnen waar haar hart vol van is. Een dienstverlening die impact maakt en organisaties helpt een gezamenlijke visie te ontwikkelen, koers te bepalen en de weg ernaar toe te bespreken.  Een dienstverlening in het ontwikkelen van leiderschap, optimale communicatie & samenwerking, Het begeleiden en coachen van MT’s, teams, individuele medewerker.

Bureau VRIS was geboren.

“Een bureau voor training en coaching, maar vanuit een persoonlijk en integer oogpunt. Eentje die investeert in verbinding en samenwerking. Eentje die inspireert en opereert met en vanuit hoofd én hart. Waarbij professionaliteit en deskundigheid zijn gegarandeerd, maar waar bovenal persoonlijk contact, beleving en betrokkenheid zorgen voor een unieke toegevoegde waarde. De VRIS waarde.

Niet de theorie opleggen, wel inzicht en vertrouwen geven, overleg, duidelijkheid, verbinding en maatwerk geven. Dat zorgt voor verandering, verbetering en verdere ontplooiing.
Investeren in de ontwikkeling van medewerkers en in teams. Aansluitend op ieder niveau. Maatwerk leveren in strategie, structuur en cultuur van organisaties.
Want trainingen, coaching en advies zijn ‘slechts’ middelen, nooit doelen op zich.”

Dat werd dus bureau VRIS: verbindend, versterkend, vertrouwend. Een academie met een visie. Een academie voor ontwikkeling & praktisch leiderschap.

Vanaf 2020 bieden wij ook onze VRISSE BLIK e-learningprogramma’s , onze online trainingen aan om zo aan te sluiten in deze nieuwe werkelijkheid.
De werkelijkheid waarbij thuiswerken én ontwikkelen het nieuwe normaal is. Wij invensteren in blended learning; online trainen, online je eigen werkboek bijhouden én afsluitend een online coachgesprek. Ontwikkelen zit in ons VRISSE genen.

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?