Trainingen

Wat willen wij jou meegeven tijdens onze trainingsdagen en bijeenkomsten? Allereerst jou het vertrouwen geven dat jij je kunt ontwikkelen en wij je daarbij echt ondersteunen. Het nemen en geven, krijgen en delen van jouw verantwoordelijkheden. Het geloven in jezelf, het maken van keuzes. Het zoeken en benutten, het versterken en uitbouwen van jouw kwaliteiten en jouw vaardigheden. Je gaat jouw mogelijkheden benutten door de trainingsstof eigen te maken en het uit te proberen in de praktijk. Vooral het doen en ervaren in de praktijk, maakt dat je nieuw gedrag kunt aanleren.

Dat noemen wij jezelf ontwikkelen en daarbij helpen wij je graag.

Op elk leidinggevend niveau is uitdaging standaard, zijn inzichten in mens en taken cruciaal. Het ontwikkelen van een eigen visie en strategie horen daarbij. Bureau VRIS heeft daar de deskundigheid en handvatten voor. Dit doen we met bezieling en beleving. Vanuit hoofd én hart. Door verbinding, vertrouwen en interactie. Bureau VRIS ziet en voorziet elke verantwoordelijkheid.  

Een van onze specialisaties zijn leiderschapstrainingen en het ontwikkelen en geven van vrouwenleiderschapsprogramma’s. Dit doen wij in binnen- en buitenland. De vrouwenprogramma’s hebben focus op het welzijn van jouw body en mind. Yoga en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?