Insights discovery voor teams

Insights Discovery

Wil je een scherp inzicht in jezelf en in anderen op het gebied van communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit? Wil je jezelf en je team ontwikkelen? Dan is deze training echt iets voor jou? Je vult eerst een vragenlijst van insights in en daaruit rolt een persoonlijk insights profiel. Dit is het startpunt van de training.

Bureau VRIS heeft de licentie om een uitgebreid Insights Discovery profiel per persoon te maken. Met deze profielen als uitgangspunt biedt bureau VRIS op maat gemaakte workshops en trainingen aan waarbij we deelnemers leren direct gebruik te maken van hun verworven inzicht. Dit kan zijn op het gebied van communicatie en samenwerking, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. De deelnemers passen het direct in de praktijk toe.

Wat is Insights Discovery

Insights Discovery is een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren. Het systeem, dat is gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt vier basiskleuren om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen. De vier kleuren: blauw, groen, rood en geel.

Het is een inspirerend instrument voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking waarmee mensen inzicht in zichzelf en in anderen krijgen. Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is. Het uitgangspunt van het profiel is dat elke persoon uniek is en unieke kwaliteiten heeft. Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Resultaten

Inzicht in eigen insightsprofiel en  (leiderschaps) kwaliteiten
Persoonlijke ontwikkeling door optimale communicatie
Hoge productiviteit door persoonlijke effectiviteit
Inzicht in communicatievoorkeuren en samenwerking
Gericht op het dagelijks werken
Communicatieve vaardigheden om direct toe te passen
Inzicht in je collega’s en team
Praktische actielijst
Inzicht in besluitvorming
Inzicht in teamleden en hoe elkaars kwaliteiten in te zetten

Aanmelden

Groepsgrootte

Afhankelijk van de grootte van teams

Doelgroep

Iedereen die (meer) inzicht in zichzelf, in je collega’s en in het team wil krijgen

MBO werk- en denkniveau

Duur training

1 daagse training

Start om 9.30 uur tot 16.30 uur

Thuisstudie: 1 uur

Data

6 november 2024

Trainer: Jacqueline

Tarief & kwaliciatie

€ 675,- inclusief basisprofiel Insights en is exclusief btw
Afhankelijk van de wensen kan dit basisprofiel uitgebreid worden met een onderdeel management, effectieve verkoop en/of persoonlijke ontwikkeling

Bewijs van deelname

Locatie

Geesteren (GLD)

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?