Opdrachtgevers

a.hak DRILLCON

De coaches en trainers van bureau V.R.I.S. ervaren wij als (f)ris, dynamisch en coachend.
Altijd vanuit positiviteit en zeer verrassend! Echt een andere manier van leren en ontwikkelen.

Wij hebben daardoor kwaliteit, inzichten en maatwerk gekregen.
Onze leidinggevenden hebben zich daardoor optimaal kunnen ontwikkelen. Dit heeft onze werkwijze van communiceren en samenwerken veranderd.
Optimalisatie, effectiviteit en verbinding heeft het opgeleverd, waardoor er grote bijdrage geleverd zijn aan onze organisatiedoelstellingen.

Ako

“Sinds 2014 werken wij samen met Bureau V.R.I.S. Jacqueline is een echte professional die met een positief kritische opstelling de organisatie op een hoger niveau brengt, door zowel een individuele benadering als wel teamontwikkeling.”

Aon

“Bureau V.R.I.S. heeft Aon Consulting geholpen de vaardigheden van haar medewerkers aan te scherpen; je merkt de praktijkervaring van de trainers.”

Avenier

Bureau V.R.I.S. staat voor een professionele aanpak op HR gebied, leiderschapstrainingen en coaching. Doortastendheid en creativiteit kenmerken de werkwijze.

Bureau Vris heeft een stimulerende aanpak waardoor ingesleten patronen in organisaties op een frisse wijze worden doorbroken.

avinty

Avinty

Bureau VRIS heeft voor onze consultants en projectleiders een training gesprekstechnieken verzorgt die ondersteunt bij het schakelen tussen regievoering en inhoudelijke expertise. De persoonlijke en op maat gesneden opzet heeft er voor gezorgd dat ieder individueel een volgende stap heeft kunnen zetten en we onze klanten beter begeleiden en van advies voorzien. Dat zorgt voor meer toegevoegde klantwaarde binnen de trajecten die we als leverancier van hét Electronisch Cliënten Dossier in de Jeugd- en Gehandicaptenzorg verzorgen. Bureau VRIS , dank voor de reflectie en aangereikte gedragsalternatieven!’

Armand Steens
Manager consultancy

Axell Group

“Bedankt Jacqueline & Jacqueline voor de intensieve, maar vooral leerzame 3 daagse leiderschapstraining.

Jullie onderlinge afstemming, het scherpe oog voor de deelnemers en de mate van enthousiasme waarmee de training wordt gegeven maakt jullie bijzonder sterk! Dank je wel hiervoor! – Lizette de Lepper HR Manager”

BCC

“Wij maken al ruim 9 jaren met veel enthousiasme gebruik van de diensten van bureau V.R.I.S., met name voor ons op maat gemaakte leiderschapsprogramma staat al jaren als een huis.

Vakinhoudelijke trainingen op maat! Ook als het als gaat om verzuim- functioneren of samenwerkingstrainingen,.
Zij hebben echt gezorgd voor het mede veranderen van onze cultuuromslag! De mensen van bureau V.R.I.S. denken en acteren proactief én zorgen voor borging.

Deskundige coaches, betrokken en enthousiast, weten waar ze het over hebben. Vooral het geven van vertrouwen en dat zien als fundament maakt echt het verschil!”

Braas elektro

Bureau VRIS heeft een enthousiaste en zeer praktijkgerichte aanpak in de trainingen. De trainingen worden als boeiend, leerzaam en vernieuwend ervaren, met praktische tips waarmee leidinggevenden direct aan de slag kunnen in het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

De inzet van 2 trainers is verfrissend en hierdoor veel aandacht voor individuele leerwensen.

Comenius College

“Het programma (training telefoon- en gespreksvaardigheden in mijn rol als professional) was zeer afwisselend waardoor de aandacht bleef.

Jacqueline de Bree wist de aandacht goed vast te houden inclusief de persoonlijke ontwikkeling van de cursisten.
Enthousiast, inspirerend, deskundig en duidelijk!”

Dedert IJs

Onze ervaring met bureau V.R.I.S. is erg positief. De afstemming voorafgaand aan de training hebben wij als zeer prettig ervaren. De training wilde we graag op (zeer) korte termijn (binnen een maand) georganiseerd hebben. Door de goede communicatie, het enthousiasme, de betrokkenheid en de deskundigheid van Jacqueline en de trainer hebben we dit ook kunnen realiseren. De training wordt goed ontvangen door onze medewerkers en de trainer en Jacqueline doorzien onze organisatie. De inhoud van de training is afgestemd op niet alleen de behoefte van de organisatie, maar ook op de behoefte van onze ploegleiders en onder andere daardoor is er draagvlak voor deze training ontstaan bij onze ploegleiders.

De Groot Installatiegroep

“Bureau V.R.I.S. ervaren wij als erg innovatief, interactief en persoonlijk! en praktisch! Zij voelen feilloos aan wat een familiebedrijf nodig heeft, zij geven persoonlijk advies en training vanuit betrokkenheid en deskundigheid.

Het programma om leiderschap vorm te geven voor onze leidinggevenden, projectleiders zijn al jaren succesvol voor onze mensen. Daarnaast verzorgt bureau V.R.I.S. de training ‘Jaargesprekken, hoe doe je dat?’ en trainingen voor monteurs met een leidinggevende rol.”

Eijerkamp

“Vanaf 2014 werken wij met veel plezier samen met bureau V.R.I.S.. Gestart bij de Klantenservice en Planning, nu al jaren actief bij ons op het gebied van leiderschapsprogramma’s ingezoomd op onze wensen, coaching, projectmanagent en visievorming & samenwerking. De afdelingen die getraind en gecoacht worden zijn inmiddels van directie, verkoop, marketing en logistiek. Het praktische, het oplossingsgerichte én de deskundigheid maakt dat wij met veel passie samenwerken. In 2017 hebben wij Jacqueline de Bree ook ingezet om de kwaliteit van levering voor onze klanten te optimaliseren.

2014 Onze mensen van de Klantenservice en Planning kwamen enthousiast terug van jullie training Klantvriendelijk en Doelgericht communiceren! Met hun jarenlange ervaring is jullie op-de-persoon-gerichte training een ontzettend waardevolle toevoeging om te leren op onze klanten in te spelen. Wij kijken uit naar de individuele coaching om het traject rond te maken.”

HAJNADI Klimaattechniek

Aantal zeer verhelderende bijeenkomsten gehad. Professionele
training in kleine groepen.

Hak B.V.

Hak Telecom staat versteld van het feilloos analyseren van de behoeften en leerpunten van de deelnemers en de persoonlijke benadering, onze medewerkers waren zeer enthousiast.

Halfords

Bureau V.R.I.S. is bij Halfords gestart met twee opleidingstrajecten Het eerste traject was een tweedaagse training ‘Coachend Leidinggeven’ voor filiaalmanagers en assistent filiaalmanagers. In 2011 en 2012 zijn in totaal 240 medewerkers getraind. Het tweede traject was een opleiding voor assistent filiaalmanagers die over de potentie beschikken om te kunnen doorgroeien naar de functie van filiaalmanager. In vijf keer een tweedaagse training werden zij opgeleid tot slagvaardige filiaalmanagers. De inzet en het enthousiasme van de trainers van bureau V.R.I.S. wordt door onze cursisten alom gewaardeerd.

Harwig

Harwig B.V.

Op geheel leuke, enthousiaste, eigentijdse wijze heeft Bureau V.R.I.S een mooi interactief programma uitgerold voor projectleiders van Harwig B.V.

Maatwerk met een professionele en persoonlijke aanpak. Daarbij leerzaam, praktisch, verfrissend en van toegevoegde waarde voor elke deelnemer!

Anneke Reuvers – HR Manager

Hoornbeeck college

Afzenders/gevolgd door management en opleidingsmanagers

Scherpe interventies, de vinger wordt op de juiste zere plek gelegd! Veel interactie: hierdoor activerend, boeiend en leerzaam.

Er wordt veel veiligheid geboden om te oefenen, gespreksvaardigheden die er toe doen. Zeer betrokken en deskundige trainers

Huize Dahme

Professioneel, innovatief en daadwerkelijk verbinden! Dat is wat de eigenaar en de trainers van bureau V.R.I.S. doen.

Ons team ‘Hotel’ en ‘Zorg’ is in beweging en in ontwikkeling door de daadwerkelijke verbintenis en professionaliteit die wordt geboden.

Klein Poelhuis Installatietechniek

Wij werken al jaren samen met bureau V.R.I.S. als het gaat om trainingen op het gebied van communicatie- en leidershapsontwikkeling. Al onze medewerkers waren zeer enthousiast over het door bureau V.R.I.S. verzorgde training“Leidinggevend monteur met communicatieve vaardigheden” gegeven in 2013/2014. Daarnaast hebben een aantal van onze projectleiders,  de training “Projectleider met communicatieve vaardigheden” gevolgd. Dat is zo succesvol gebleken dat wij bureau V.R.I.S.  zien als een bureau die zich professioneel inzet voor ontwikkeling van leiders, zowel in het coachen als in het trainen. Wij zien ze als een echt sparringpartner.

Er wordt op een enthousiaste, professionele en afwisselende manier gewerkt. Dezelfde bevlogenheid bleek uit de begeleiding bij zaken op HRM gebied. Veel bruikbare en praktische hr adviezen.

Koetze Beveiligingstechniek B.V.

(2016)
De training, omgaan met werkdruk en persoonlijke effectiviteit, die wij hebben gevolgd was op maat gemaakt voor ons team. De coaches zijn verfrissend, verhelderend en coachend.
Wij hebben ons mede daardoor verder kunnen ontwikkelen.

(2015)
De training ‘De monteur als ambassadeur’ hebben wij als boeiend, interactief, persoonlijk en leerzaam ervaren. Met de tips kunnen wij zeker aan de slag

Kwantum

“Wij hebben intensief met V.R.I.S. samengewerkt, en hebben deze samenwerking als erg positief mogen ervaren. Zowel de voorbereiding met HR voorafgaand aan de (maatwerk) trainingen als de afronding en eindevaluatie hebben wij als erg professioneel en betrokken ervaren. Een erg fijne samenwerking! – Nicole Olesen P&O adviseur”

Loohuis Installatiegroep

Bureau VRIS; de dames Jacqueline en Jacqueline, hebben onze vestigingsleiders en teamleiders weten te prikkelen om vanuit inzicht in wie je bent, te komen tot effectief communiceren en het aanpakken van een project. Naast deze persoonlijke ontwikkeling hebben ze ook groepsgevoel gecreëerd

Lok-techniek

Cursus volgen waar je geconfronteerd wordt met jezelf en je gedragingen is al een hele uitdaging voor mannen.
Zeker als ze hun zaken regelen ‘zoals ze dat altijd hebben gedaan’.
De beide Jacqueline’s ( betekent: overwinnaars) zijn erin geslaagd hun iets mee te geven waar ze verder mee kunnen.
Het bewustzijn dat communiceren ook een techniek is die je aan kunt leren, is wakker gemaakt.
Het heeft hen een positieve boost gegeven!

David Verkaik, manager bedrijfsvoering.

Media Markt

Communicatietrainingen waarbij interactie en de praktijk samen komen én maatwerk binnen de groep wordt geleverd.

Miractec

Bureau VRIS staat voor ons voor deskundig, betrouwbaar en persoonlijk.

Mooiii

Wij hebben bureau V.R.I.S. leren kennen als een bureau die mensen ontwikkelt door: enthousiasme, energie gevend, mensgericht en helder in de communicatie.

Inspirerende leerdagen die ons ook weer energie gaven.

OFED

Ook thuis in ontwikkeling op maat én een enthousiaste uitvoering van managementcursussen in ‘detail’.
Communicatietrainingen waarbij interactie en de praktijk samen komen èn maatwerk binnen de groep wordt geleverd.

OOM

Meerdere dames uit de metaalbewerkingsbranche hadden bij mij aangegeven hun leiderschapsstijl te willen ontwikkelen. Als dame in de metaal is het namelijk niet altijd gemakkelijk je mannetje te staan. Samen, 8 dames uit de branche, met Jacqueline zijn wij 1.5 dag aan de slag gegaan. Een zeer interessant, op maat gemaakt programma.
De trainers weten het uiterste uit iedereen te halen. Ze weten een veilige omgeving te creëren, waarin ruimte is voor fouten maken en daarvan te leren. Iedereen kijkt zeer tevreden terug naar deze training en een vervolg zit er zeker aan te komen.
OOM, het opleidingsfonds van de metaalbewerking, zal dan ook vaker samen gaan werken met Bureau VRIS.

Jet Ruiter/Regiomanager

ROC van Twente

Jacqueline de Bree heeft intervisie gegeven aan een groep medewerkers die zich bezighoudt met tweedelijns zorg voor jongeren met begeleidingsvragen in het ROC van Twente.

Deze groep medewerkers heeft haar begeleiding waardevol gevonden en gaf haar gemiddeld een 4.3 op een 5 puntenschaal. Vooral blijkt Jacqueline een goede invloed te hebben op de sfeer in de groep.

Roelofsen

Tailormade Transport Solutions is het devies van Roelofsen met Kwaliteit als standaard. Onze ervaring is dat V.R.I.S. dezelfde normen hanteert bij het verlenen van haar diensten op HRM gebied.

Schoneveld Breeding

“Schoneveld Breeding heeft een aantal trainingen voor ons middel management door Bureau V.R.I.S. laten uitvoeren waarbij de samenwerking uitstekend verliep.
Wij zien het geleerde duidelijk terug in de dagelijkse praktijk en het heeft onze medewerkers echt verder gebracht in hun management ontwikkeling.”

Bert Pepping, HR Manager Schoneveld Breeding

Summa College

“V.R.I.S. komt niet alleen trainen maar overleggen ook intensief met de opdrachtgever om zo goed mogelijk in te spelen op de problematiek binnen de organisatie en plaatsen daarbij de inhoud van de training ook in een breder perspectief.

Aanpak van de trainers m.b.t. vriendelijkheid, afstemming, veiligheid creëren, uitdagend en prikkelend. Veel praktische tips.

Hoge tevredenheid van deelnemers m.b.t. de inhoud.”

Techniek Nederland

Wij werken al vele jaren samen met bureau VRIS als first supplier voor al onze leden op het gebied van soft skills trainingen en ontwerper van verschillende communicatie- en leiderschapsprogramma’s. Gespecialiseerd in communicatie, leiderschap en samenwerking. Voor directies en managementleden, projectleiders, meewerkend voormannen/leidinggevende monteurs tot monteurs. Zij geven maatwerk, deskundigheid en veel interactie en zijn praktijkgericht. Bureau VRIS is voor ons een betrouwbare partner in de installatietechniek die zorgt voor persoonlijkheid, aansluiting met de deelnemers en deskundigheid.

Van Dam Groep

Maatwerk voor de organisatie, de directe aanpak en de deelnemers aan een training meer input meegeven dan zij in eerste instantie door hebben. Dat is de kracht van Bureau V.R.I.S. Zij zijn bijzonder goed in staat om zich in te leven in de persoon, maar ook in de organisatie. Door deze combinatie te maken is haar werkwijze direct toe te passen.

Onder leiding van Bureau V.R.I.S. hebben wij gewerkt aan ons leiderschapsmodel. In een tweedaagse training is het Jacqueline en Pam gelukt om het managementteam op een ontspannen actieve manier te leren reflecteren en de sterke kanten van je collega te benutten. Door de veelzijdigheid die bureau V.R.I.S. in huis heeft is zij inmiddels ingezet voor diverse assessments en coaching- en trainingstrajecten.

VanRennes

Van Rennes installatietechniek

Klaas de Berg | Financieel manager bij van Rennes Installatietechniek

Ik heb in 2020 de Masterclass verdieping bedrijfskunde Nyenrode persoonlijk leiderschap mogen volgen.
Op een praktische manier krijg je inzicht in je leiderschapsstijl en hoe je deze zo effectief mogelijk kan inzetten en verbeteren.

Verweij

Al jarenlang ervaren wij een prettige samenwerking met Bureau VIS

Met goed gekwalificeerde docenten weten zij altijd weer onze collega’s te enthousiasmeren met op maatgemaakte opleidingen op het gebied van leidinggeven.

Niet alleen maar met saaie materie, maar juist met hele leuke interactieve rollenspellen.

Als ik mijn collega’s na een afgeronde cursus of opleiding spreek, hoor ik alleen maar positieve verhalen!!

VIC Opdam

Wij hebben inmiddels twee trainingen (Workshop Teambuilding Communicatie & Samenwerking en de training Gesprekstechnieken ‘Het voeren van effectieve voortgangsgesprekken’) bij bureau V.R.I.S. gevolgd en hebben twee zeer enthousiaste, betrokken en deskundige trainers ervaren. Met hun aanpak sluiten zij zeer nauw aan op onze behoefte en de alledaagse praktijk in ons bedrijf.

Tijdens de training zorgen de trainers voor verbinding door goed in te spelen op wat er in de groep ontstaat en houden een spiegel voor om te zien en te begrijpen wat er gebeurt. De trainers maken gebruik van verschillende activerende werkvormen om onze medewerkers enthousiast en fris mee te nemen op de trainingsdag. De trainingen worden door ons als verfrissend en leerzaam ervaren, met praktische tips waarmee we direct aan de slag kunnen.

VTI Horst b.v.

Bureau VRIS heeft ons enorm geholpen met trainingen op het gebied van communicatie, samenwerking en leiderschap.
Praktisch ingestoken met veel resultaat. Ook op MT niveau hebben zij ons sterk vooruit geholpen. Doelgericht, inspirerend en praktijkgericht.

Wijtechniek

WIJ Techniek

Thuis in ontwikkeling van trainingen en op maat gemaakte communicatie- en leiderschapsprogramma’s.

Communicatietrainingen waarbij enthousiasme, interactie en de praktijk samen komen èn maatwerk binnen de groep wordt geleverd.

WSi

WSi

Bedankt voor de voor de leuke en leerzame 2-daagse Strategie-en samenwerkingsdagen.

De input die jullie gegeven hebben zijn voor ons een mooie aanzet voor de verdere professionalisering van ons MT, dank daarvoor!

Bart Wopereis – directeur

ZAZI BRANDS.

Het was erg leerzaam en interessant om met het Insights Discovery Profiel te werken. Op deze manier konden we heel doelgericht de training doorlopen, erg fijn. Jacqueline is een ervaren en prettig persoon om mee te werken.

Evalie Wessels/Sales representatieve Zazi brands.

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?