Over ons

Onze visie

Onze visie is mensen helpen ontwikkelen, vanuit geloof in ieders talenten én toegankelijk voor iedereen. Met oog voor prestatie, gedrag en welzijn. 

Waarom?

Organisaties die investeren in communicatie, samenwerking én leiderschap, werken veelal vanuit een gemeenschappelijke visie en zijn daardoor eerder succesvol. Want wanneer individuen samen één geheel vormen, kun je gezamenlijk één koers varen. Vanuit deze bezielde overtuiging richtte Jacqueline de Bree, alweer 14 jaar geleden, bureau VRIS (Visie, Resultaat, Intermenselijk en Samenwerking) op. Zij gelooft dat trainingen, coaching en advies slechts middelen zijn om ontwikkeling en gedragsverandering teweeg te brengen. Gebalanceerd tussen hoofd én het hart, tussen deskundig en persoonlijk, biedt VRIS jou een unieke leerervaring die bergen verzet voor jou en jouw organisatie.

Hoe?

Tijdens een training, coaching of adviestraject van bureau VRIS zijn professionaliteit en deskundigheid gegarandeerd. Tijdens onze trainingen wordt de theorie niet alleen opgelegd, maar ook eigen gemaakt door oefening en vertrouwen. Bureau VRIS zet hierbij persoonlijk contact, openheid en vertrouwen centraal. Door te investeren in samenwerking, verbinding en geloof in jezelf, zorgt bureau VRIS voor het verschil. De drie gewenste stappen maken we samen. De stappen van bewustzijn, het doen en het blijven doen, zorgen voor de gewenste verandering. Vanuit plezier en de wil om medewerkers te ontwikkelen. Deze aanpak zorgt voor verbetering en verdere ontplooiing van deelnemende medewerkers, leiders en organisatie. 

Wat?

Wij sluiten aan met op maat gemaakte opleidingen, leiderschapsprogramma’s,  (in company) trainingen en (team)coaching.

Ons DNA en onze kernwaarden zijn:

• Wij zijn toegankelijk en open
• Wij zorgen voor een gezamenlijke visie
• Wij zijn betrouwbaar en geven vertrouwen
• Wij werken vanuit bezieling en zijn deskundig
• Wij zijn persoonlijk en veelzijdig
• Wij zijn inspirerend en geven beleving

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?