Deelnemers

Alinda van den Hoorn | Voorthuizen

09-04-2024

“Ik heb eind maart deelgenomen aan een vrouwelijk leiderschapscursus en het was een onvergetelijke ervaring. Deze twee intensieve dagen van leren in ons leiderschap werden verrijkt met drie yogasessies, wat een heerlijke toevoeging was. De intimiteit van de kleine groep van vier deelnemers zorgde voor een intensieve en diepgaande leerervaring, waarbij we niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar leerden.

De locatie, een prachtig landgoed waar we verbleven, droeg bij aan de algehele sfeer van rust en concentratie. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor we ons volledig konden focussen op onze persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Jacqueline, de trainer, voor haar begeleiding en ondersteuning tijdens deze cursus. Haar toewijding aan onze persoonlijke groei was voelbaar en inspirerend. Dankzij haar expertise en empathie heb ik waardevolle inzichten gekregen die ik zal blijven koesteren en toepassen in mijn leven en werk.

Kortom, deze vrouwelijk leiderschapscursus heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zou het zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.”

Joyce van Dijk | Leidschendam

22-12-2022

“Ik heb de E-learning trainingen In Balans – Persoonlijk Leiderschap – Communicatie gevolgd. Erg interessant. Goed om weer bewust van het 1 en ander te zijn. Aanrader!”

Raynond van der Linden | Soest

28-11-2022

“Ik heb de training PersoonlijK Leiderschap gevolgd. Dit was een 3 daagse training. Ik vind het een erg prettige training. Voldoende afwisseling tussen luisteren en oefenen waardoor het erg actief blijft. Ik heb er veel aan!”

Geef een referentie

13 + 9 =

Maurice te Wierik | Nijhof Installatietechniek

28-11-2022

“Door de fijne, rustige manier van communiceren en de professionele uitleg heb ik een veel beter innerlijk beeld van mijzelf gekregen.

Dit heeft me doen respecteren waar ik goed in ben, maar ook inzicht gegeven waarin ik kan verbeteren op een manier zoals je niet elke dag bij jezelf stil staat.

Het heeft me ook ontzettend geholpen om de andere persoon beter te leren begrijpen en daardoor beter te kunnen communiceren.

Nogmaals dankjewel en wie weet tot een volgende keer.”

Harald de Leeuw | Nijverdal

09-08-2022

“na de 5 daagse training leidinggevend monteur met communicatieve vaardigheden te hebben gevolgd pas ik deze al dagelijkse toe in werk en zelfs in prive sfeer.
Met een erg leuke groep deze cursus mogen volgen en het was zeer leerzaam en actief. Dag 4 met de trainingsacteur was erg leerzaam en wat hebben we gelachen.

Jacqueline, Jacqueline en Lotte nogmaals bedankt namens de hele groep!”

Skip vermeij | Hillegom

09-08-2022

“Na 2 trainingen over leiderschap gevolgd te hebben bij VRIS, heb ik veel over mijzelf geleerd. Ik heb een insightsprofiel ontvangen en door deze persoonlijkheidstest, heb ik mijn kwaliteiten leren inzien. Ook hoe ik dit kan inzetten als leidinggevende. Het was prettig om over mijn profiel te praten als uitgangsbasis. Daarnaast kwamen ook de gesprekstechnieken aan bod. Hier heb ik veel van geleerd, ook door veel te oefenen. Het was zeker de moeite waard zijn, zeker als je geen prater bent.”

Manouk Monde | deelneemster Ibiza-training oktober 2021

10-11-2021

“Ibiza was heerlijk! De dagen alleen waren een openbaring, het was rust en genieten. Ik ga zeker weten nog eens vaker alleen op pad. Mijn motivatie heeft een boost gekregen en mijn doelen zijn helder. Erg fijne setting en een mooi leerklimaat om zo te werken aan je eigen ontwikkeling. Nogmaals, bedankt voor deze fantastische ervaring. Het heeft mij echt op weg geholpen en anders leren kijken naar bepaalde zaken.”

Timo | Van der Pol Installatietechnieken

03-06-2021

“Het waren hele interessante dagen. Niet alleen omdat je dingen van elkaar leert door de uitwisselingen van ervaringen, maar zeker ook op persoonlijk vlak word je aan het denken gezet.Cijfer: 9 Je leert een deel van jezelf kennen. Dit is belangrijk om te weten hoe je reageert en hoe anderen reageren op jou. Wat iemand belangrijk vindt is interessant om te weten. Interactief programma en dat houdt het leuk. De trainingsacteur was indrukwekkend en hoe je met je eigen gedrag geconfronteerd wordt.”

Tessa van Kints | Elektro Internationaal

08-02-2020

“Het waren hele interessante dagen. Niet alleen omdat je dingen van elkaar leert door de uitwisselingen van ervaringen, maar zeker ook op persoonlijk vlak word je aan het denken gezet.”

Jamy van Cleemputte | Compass

8-02-2021

“De cursus ‘Ontwikkel de Ontwikkelcultuur’ is door Bureau VRIS tot in de puntjes georganiseerd. De dynamiek in de groep was leuk, we hebben meerdere opdrachten samen moeten doen. Door samen te sparren en opdrachten te maken, heb ik meegekregen hoe anderen HR-professionals bepaalde vraagstukken aanpakken. Zo fijn om van een ander te horen hoe zij problemen aanpakken! Dit bied veel inzichten, maar ook oplossingen. Het triggert je om anders te kijken en na te denken. Dus naast dat het ontzettend leuke dagen waren, heb ik er ook veel van geleerd.”

Willem Smit | Smit Installatietechniek

14-12-2020

“Ik heb de masterclass leiderschap van Bureau VRIS met veel plezier gevolgd, met name het aangereikte persoonlijkheidsrapport en de duidelijke toelichting daarop gaf mij nieuwe inzichten in mijn eigen functioneren en hoe ik dat kan toepassen bij mijn dagelijkse werkzaamheden. De dames hadden een positieve en doortastende houding naar de deelnemers”

Klaas de Berg | Rennes Installatietechniek

08-12-2020

Ik heb in 2020 de Masterclass verdieping bedrijfskunde Nyenrode persoonlijk leiderschap mogen volgen.
Op een praktische manier krijg je inzicht in je leiderschapsstijl en hoe je deze zo effectief mogelijk kan inzetten en verbeteren..

Carla Roozendal | Woningbouwvereniging

20-11-2020

5-daagse cursus Leidinggevend monteur/Projectleider met communicatie vaardigheden.
Deze cursus had ik mijzelf nooit toegewezen. Door een Insights profiel opstelling (ook door Bureau Vris) kwam naar voren dat ik hierbij veel baat zou hebben. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd, het is een zeer praktische cursus, met een hoop leermomenten. Die je gelijk kan toepassen in de praktijk. Jacqueline en Jacqueline zijn erg betrokken en erg enthousiast! Dank jullie wel voor de leerzame tijd!.

Remco Smit | Van Dorp Installaties

03-04-2020

Hallo Jacqueline & Jacqueline,

Bij deze wil ik je nog wel hartelijk danken voor deze zeer leerzame 5daagse leiderschapstraining. Ik heb veel geleerd van jullie geleerd en al een aantal zaken direct kunnen toepassen. Ook het kijken vanuit een “andere kleur” om zo effectief te communiceren én het geven van feedback, heeft mij al een aantal keren geholpen.

Zowel tijdens mijn werkzaamheden als in hobbymatige sfeer. Hopelijk komen we elkaar nog een keer tegen bij een andere training of cursus.

Bram de Bree | RDM Techniek B.V.

30-03-2020

Ik de afgelopen periode als erg prettig ervaren en ik ben ook van mening dat ik een mooie persoonlijke groei heb mogen ervaren.
Bedankt voor de leerzame periode, ik hoop jullie nog een in de toekomst tegen te komen.
Eventueel bij een verdiepingscursus.

Marleen | Schouten Techniek

12-03-2020

2 daagse Managementdagen Schouten Techniek – “Ik vond het heel leuk en interessant om op deze manier mezelf en mijn collega’s beter te leren kennen. Er zijn mooie dingen gebeurd. Nu voortzetten!”

Ivanka | Eijerkamp

11-02-2020

“Zeer leerzame training van Jacqueline!! Naast theorie ook veel praktische oefeningen: Erg prettig. Een persoonlijke training waarin haalbare leerdoelen direct toepasbaar zijn. Een training die je bewustwording volledig activeert!”

Anouk Gerritsen, Nijkerk

11-02-2020

In februari een teamdag mogen volgen samen met mijn collega’s
waarin Jacqueline ons begeleidde. De dag vloog voorbij, gezien de goede begeleiding. Jacqueline wist een open sfeer te creëren waarin we alles met elkaar konden delen en van elkaar konden leren. In één woord: geslaagd!
Complimenten voor de leerzame dag en jouw inspirerende begeleiding
Jacqueline!

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?