Deelnemers

Willem Smit | Smit Installatietechniek

14-12-2020

“Ik heb de masterclass leiderschap van Bureau VRIS met veel plezier gevolgd, met name het aangereikte persoonlijkheidsrapport en de duidelijke toelichting daarop gaf mij nieuwe inzichten in mijn eigen functioneren en hoe ik dat kan toepassen bij mijn dagelijkse werkzaamheden. De dames hadden een positieve en doortastende houding naar de deelnemers”

Klaas de Berg | Rennes Installatietechniek

08-12-2020

Ik heb in 2020 de Masterclass verdieping bedrijfskunde Nyenrode persoonlijk leiderschap mogen volgen.
Op een praktische manier krijg je inzicht in je leiderschapsstijl en hoe je deze zo effectief mogelijk kan inzetten en verbeteren..

Carla Roozendal | Woningbouwvereniging

20-11-2020

5-daagse cursus Leidinggevend monteur/Projectleider met communicatie vaardigheden.
Deze cursus had ik mijzelf nooit toegewezen. Door een Insights profiel opstelling (ook door Bureau Vris) kwam naar voren dat ik hierbij veel baat zou hebben. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd, het is een zeer praktische cursus, met een hoop leermomenten. Die je gelijk kan toepassen in de praktijk. Jacqueline en Jacqueline zijn erg betrokken en erg enthousiast! Dank jullie wel voor de leerzame tijd!.

Geef een referentie

13 + 10 =

Remco Smit | Van Dorp Installaties

03-04-2020

Hallo Jacqueline & Jacqueline,

Bij deze wil ik je nog wel hartelijk danken voor deze zeer leerzame 5daagse leiderschapstraining. Ik heb veel geleerd van jullie geleerd en al een aantal zaken direct kunnen toepassen. Ook het kijken vanuit een “andere kleur” om zo effectief te communiceren én het geven van feedback, heeft mij al een aantal keren geholpen.

Zowel tijdens mijn werkzaamheden als in hobbymatige sfeer. Hopelijk komen we elkaar nog een keer tegen bij een andere training of cursus.

Bram de Bree | RDM Techniek B.V.

30-03-2020

Ik de afgelopen periode als erg prettig ervaren en ik ben ook van mening dat ik een mooie persoonlijke groei heb mogen ervaren.
Bedankt voor de leerzame periode, ik hoop jullie nog een in de toekomst tegen te komen.
Eventueel bij een verdiepingscursus.

Marleen | Schouten Techniek

12-03-2020

2 daagse Managementdagen Schouten Techniek – “Ik vond het heel leuk en interessant om op deze manier mezelf en mijn collega’s beter te leren kennen. Er zijn mooie dingen gebeurd. Nu voortzetten!”

Geef een referentie

2 + 12 =

Ivanka | Eijerkamp

11-02-2020

“Zeer leerzame training van Jacqueline!! Naast theorie ook veel praktische oefeningen: Erg prettig. Een persoonlijke training waarin haalbare leerdoelen direct toepasbaar zijn. Een training die je bewustwording volledig activeert!”

Anouk Gerritsen, Nijkerk

11-02-2020

In februari een teamdag mogen volgen samen met mijn collega’s
waarin Jacqueline ons begeleidde. De dag vloog voorbij, gezien de goede begeleiding. Jacqueline wist een open sfeer te creëren waarin we alles met elkaar konden delen en van elkaar konden leren. In één woord: geslaagd!
Complimenten voor de leerzame dag en jouw inspirerende begeleiding
Jacqueline!

Bart Verboven

13-11-2019

In 2 dagen ontzettend veel geleerd, niet door droge theorie maar
door veel te oefenen in de praktijk. Ik heb het als heel positief ervaren!

Mike van de Camp

06-11-2019

Eind oktober 2019 de tweedaagse cursus leiden van talent mogen volgen op een leuke locatie op de Veluwe. Een interactieve training waarin je verschillende technieken bespreekt en oefent in de praktijk. een echte aanrader!!

Remo BCC zakelijk

06-11-2019

In twee dagen op een geweldige manier inzicht gekregen in de
verschillende manieren van leiderschap. Op een vlotte directe manier wordt
geleerd om vanuit je eigen kracht te communiceren met anderen je doel te
bereiken. Het behandelde programma is voor mij voor zeker 90% toepasbaar in
de praktijk. Jacqueline en Pam bedankt

Alco Koers - Installatiebedrijf G. van Dam

21-10-2019

“Op 19 en 20 september hebben wij de tweedaagse leiderschapstraining van Jacqueline en Pam mogen volgen.

De gehele twee dagen wisten Jacqueline en Pam mij te boeien middels een interactief programma, waarbij beide dames mij veel inzicht hebben gegeven in anderen en mijzelf door hun gezellige, “warme” directheid.
Hierdoor ontstond er bij mij veel inzicht in en voor anderen, tevens een stuk bewustwording in de kwaliteiten en valkuilen van anderen en mijzelf.

Al met al twee leuke en vooral zeer leerzame dagen, waarin wij middels de benodigde humor en gezelligheid een stuk meer binding hebben gekregen.

In een woord, TOP!”

W. Seppenwoolde - Installatiebedrijf G. Van Dam

13-10-2019

“Ik heb, samen met anderen uit onze organisatie, onderdeel mogen zijn van een 2 daagse training onder begeleiding van Jacqueline en Pam. Deze dagen zijn voorbij gevlogen mede door de toewijding en sterke begeleiding van deze twee dames. Zij hebben een dynamiek weten te creëren in de groep waarbij elke deelnemer zich vertrouwd en goed kan voelen. Door dit gevoel is er alle ruimte geweest om jezelf te ontwikkelen en het team te ontwikkelen. Beide zijn open in de begeleiding, geven ruimte aan de ontwikkeling en zijn stevig in het coachen wanneer dit nodig was. Het waren twee intensieve maar vooral leerzame en leuke dagen!”

Vd Belt

04-07-2019

“Cursus leidinggevend monteur met communicatieve vaardigheden & praktisch leiderschap.

Erg interessante cursus vol met nuttige en praktische lesstof die ik direct kan toepassen op mijn werk.
Erg zinvol!”

Jeroen van Woudenberg / UNICA USSP

03-07-2019

“Wat een goede, verrassende, confronterende, uitdagende en leerzame training projectleider met communicatieve vaardigheden heb ik tot nu toe gehad, heerlijk!

Tot en met de laatste training sluit het zo goed aan op mijn behoefte dat ik nu al uit kijk naar het vervolg van deze training én naar (helaas) de laatste dag van onze huidige training.”

Loes Lammertink / Nuffic

15-04-2019

“Op een doortastende, warme en enthousiaste manier heeft Jacqueline me wegwijs gemaakt in het ‘vanuit je kracht beïnvloeden en adviseren’. Veel geleerd!”

Esther Schoenmaker/Axell Group

11-04-2019

“Ik heb een 3daags leiderschapsprogramma mogen volgen bij bureau V.R.I.S..
Het was een inspirerende training. Een fijne manier om me verder te ontwikkelen op het gebied van leiderschap en het heeft de diepgang gebracht waar ik op hoopte”.

Remon Kramer – Elektrotechnisch installatiebureau van Barneveld B.V.

08-02-2019

“Projectleider met communicatieve vaardigheden (+ verdieping)

Het was een zeer interessante en leerzame cursus.
Ontzettend veel over mijzelf geleerd door de zelfreflectie die wij continu moesten toepassen.
Vooral het insideprofiel wat wij hebben mogen ontvangen heeft een duidelijk beeld van mijn persoonlijkheid weergegeven.
De beide Jaqueline’s hebben mij zeer goed door de cursus heen geleid, zij hadden het niet beter kunnen doen.”

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?