Deelnemers

Manouk Monde | deelneemster Ibiza-training oktober 2021

10-11-2021

“Ibiza was heerlijk! De dagen alleen waren een openbaring, het was rust en genieten. Ik ga zeker weten nog eens vaker alleen op pad. Mijn motivatie heeft een boost gekregen en mijn doelen zijn helder. Erg fijne setting en een mooi leerklimaat om zo te werken aan je eigen ontwikkeling. Nogmaals, bedankt voor deze fantastische ervaring. Het heeft mij echt op weg geholpen en anders leren kijken naar bepaalde zaken.”

Timo | Van der Pol Installatietechnieken

03-06-2021

“Het waren hele interessante dagen. Niet alleen omdat je dingen van elkaar leert door de uitwisselingen van ervaringen, maar zeker ook op persoonlijk vlak word je aan het denken gezet.Cijfer: 9 Je leert een deel van jezelf kennen. Dit is belangrijk om te weten hoe je reageert en hoe anderen reageren op jou. Wat iemand belangrijk vindt is interessant om te weten. Interactief programma en dat houdt het leuk. De trainingsacteur was indrukwekkend en hoe je met je eigen gedrag geconfronteerd wordt.”

Tessa van Kints | Elektro Internationaal

08-02-2020

“Het waren hele interessante dagen. Niet alleen omdat je dingen van elkaar leert door de uitwisselingen van ervaringen, maar zeker ook op persoonlijk vlak word je aan het denken gezet.”

Geef een referentie

7 + 3 =

Jamy van Cleemputte | Compass

8-02-2021

“De cursus ‘Ontwikkel de Ontwikkelcultuur’ is door Bureau VRIS tot in de puntjes georganiseerd. De dynamiek in de groep was leuk, we hebben meerdere opdrachten samen moeten doen. Door samen te sparren en opdrachten te maken, heb ik meegekregen hoe anderen HR-professionals bepaalde vraagstukken aanpakken. Zo fijn om van een ander te horen hoe zij problemen aanpakken! Dit bied veel inzichten, maar ook oplossingen. Het triggert je om anders te kijken en na te denken. Dus naast dat het ontzettend leuke dagen waren, heb ik er ook veel van geleerd.”

Willem Smit | Smit Installatietechniek

14-12-2020

“Ik heb de masterclass leiderschap van Bureau VRIS met veel plezier gevolgd, met name het aangereikte persoonlijkheidsrapport en de duidelijke toelichting daarop gaf mij nieuwe inzichten in mijn eigen functioneren en hoe ik dat kan toepassen bij mijn dagelijkse werkzaamheden. De dames hadden een positieve en doortastende houding naar de deelnemers”

Klaas de Berg | Rennes Installatietechniek

08-12-2020

Ik heb in 2020 de Masterclass verdieping bedrijfskunde Nyenrode persoonlijk leiderschap mogen volgen.
Op een praktische manier krijg je inzicht in je leiderschapsstijl en hoe je deze zo effectief mogelijk kan inzetten en verbeteren..

Carla Roozendal | Woningbouwvereniging

20-11-2020

5-daagse cursus Leidinggevend monteur/Projectleider met communicatie vaardigheden.
Deze cursus had ik mijzelf nooit toegewezen. Door een Insights profiel opstelling (ook door Bureau Vris) kwam naar voren dat ik hierbij veel baat zou hebben. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd, het is een zeer praktische cursus, met een hoop leermomenten. Die je gelijk kan toepassen in de praktijk. Jacqueline en Jacqueline zijn erg betrokken en erg enthousiast! Dank jullie wel voor de leerzame tijd!.

Remco Smit | Van Dorp Installaties

03-04-2020

Hallo Jacqueline & Jacqueline,

Bij deze wil ik je nog wel hartelijk danken voor deze zeer leerzame 5daagse leiderschapstraining. Ik heb veel geleerd van jullie geleerd en al een aantal zaken direct kunnen toepassen. Ook het kijken vanuit een “andere kleur” om zo effectief te communiceren én het geven van feedback, heeft mij al een aantal keren geholpen.

Zowel tijdens mijn werkzaamheden als in hobbymatige sfeer. Hopelijk komen we elkaar nog een keer tegen bij een andere training of cursus.

Bram de Bree | RDM Techniek B.V.

30-03-2020

Ik de afgelopen periode als erg prettig ervaren en ik ben ook van mening dat ik een mooie persoonlijke groei heb mogen ervaren.
Bedankt voor de leerzame periode, ik hoop jullie nog een in de toekomst tegen te komen.
Eventueel bij een verdiepingscursus.

Marleen | Schouten Techniek

12-03-2020

2 daagse Managementdagen Schouten Techniek – “Ik vond het heel leuk en interessant om op deze manier mezelf en mijn collega’s beter te leren kennen. Er zijn mooie dingen gebeurd. Nu voortzetten!”

Ivanka | Eijerkamp

11-02-2020

“Zeer leerzame training van Jacqueline!! Naast theorie ook veel praktische oefeningen: Erg prettig. Een persoonlijke training waarin haalbare leerdoelen direct toepasbaar zijn. Een training die je bewustwording volledig activeert!”

Anouk Gerritsen, Nijkerk

11-02-2020

In februari een teamdag mogen volgen samen met mijn collega’s
waarin Jacqueline ons begeleidde. De dag vloog voorbij, gezien de goede begeleiding. Jacqueline wist een open sfeer te creëren waarin we alles met elkaar konden delen en van elkaar konden leren. In één woord: geslaagd!
Complimenten voor de leerzame dag en jouw inspirerende begeleiding
Jacqueline!

Bart Verboven

13-11-2019

In 2 dagen ontzettend veel geleerd, niet door droge theorie maar
door veel te oefenen in de praktijk. Ik heb het als heel positief ervaren!

Mike van de Camp

06-11-2019

Eind oktober 2019 de tweedaagse cursus leiden van talent mogen volgen op een leuke locatie op de Veluwe. Een interactieve training waarin je verschillende technieken bespreekt en oefent in de praktijk. een echte aanrader!!

Remo BCC zakelijk

06-11-2019

In twee dagen op een geweldige manier inzicht gekregen in de
verschillende manieren van leiderschap. Op een vlotte directe manier wordt
geleerd om vanuit je eigen kracht te communiceren met anderen je doel te
bereiken. Het behandelde programma is voor mij voor zeker 90% toepasbaar in
de praktijk. Jacqueline en Pam bedankt

Alco Koers - Installatiebedrijf G. van Dam

21-10-2019

“Op 19 en 20 september hebben wij de tweedaagse leiderschapstraining van Jacqueline en Pam mogen volgen.

De gehele twee dagen wisten Jacqueline en Pam mij te boeien middels een interactief programma, waarbij beide dames mij veel inzicht hebben gegeven in anderen en mijzelf door hun gezellige, “warme” directheid.
Hierdoor ontstond er bij mij veel inzicht in en voor anderen, tevens een stuk bewustwording in de kwaliteiten en valkuilen van anderen en mijzelf.

Al met al twee leuke en vooral zeer leerzame dagen, waarin wij middels de benodigde humor en gezelligheid een stuk meer binding hebben gekregen.

In een woord, TOP!”

W. Seppenwoolde - Installatiebedrijf G. Van Dam

13-10-2019

“Ik heb, samen met anderen uit onze organisatie, onderdeel mogen zijn van een 2 daagse training onder begeleiding van Jacqueline en Pam. Deze dagen zijn voorbij gevlogen mede door de toewijding en sterke begeleiding van deze twee dames. Zij hebben een dynamiek weten te creëren in de groep waarbij elke deelnemer zich vertrouwd en goed kan voelen. Door dit gevoel is er alle ruimte geweest om jezelf te ontwikkelen en het team te ontwikkelen. Beide zijn open in de begeleiding, geven ruimte aan de ontwikkeling en zijn stevig in het coachen wanneer dit nodig was. Het waren twee intensieve maar vooral leerzame en leuke dagen!”

Vd Belt

04-07-2019

“Cursus leidinggevend monteur met communicatieve vaardigheden & praktisch leiderschap.

Erg interessante cursus vol met nuttige en praktische lesstof die ik direct kan toepassen op mijn werk.
Erg zinvol!”

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10
Door kleinschaligheid met een beperkt aantal cursisten is er meer diepgang, discussies, en bewustwording mogelijk van de deelnemers

Doelgroep

1e monteurs die willen doorgroeien, jr. leidinggevenden, leidinggevend monteurs of aankomend leidinggevenden of meewerkende voormannen, teamleiders

MBO werk- en denkniveau

Duur training

5 dagen (niet aaneengesloten). We starten jaarlijks 3x met een groep.
 In 2022 starten we tot en met maart 2022.

Tijden van 9.30 uur tot 16.30 uur

Thuisstudie: 5 uren

Data

Dag 1 - 19 januari 2022

Dag 2 -  3 februari 2022

Dag  3 - 15 februari 2022

Dag 4 -  14 maart 2022 (met trainingsacteur Guido)

Dag 5 - 31 maart 2022

Trainers: Jacqueline & Jacqueline

Dag 4 met trainingsacteur Guido

 

 

Tarief & kwalificatie

De kosten bedragen € 1.800,= per persoon en is exclusief btw
Voor Techniek Nederland leden is het tarief € 1.545=- per persoon en exclusief btw

Bewijs van deelname

Locatie

Bennekomseweg 41 in Ede, HNK

Open inschrijvingen en in-company training

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?