085-0250094

Vrouwelijk leiderschap

5daags vrouwen
leiderschapsprogramma IBIZA 2021

Geloof jij in jezelf? Neem jij je plek in? Weet jij jouw toegevoegde waarde? Wil je jezelf (verder) ontwikkelen in Persoonlijk Leiderschap met aandacht voor ontspanning en inspanning? Yoga, coaching en training? Wil jij werkgeluk overbrengen op anderen? Dan is deze 5-daagse training in Casa VRIS op Ibiza echt iets voor jou.

Balans werk en privé

Heb je voor je gevoel (te) weinig invloed op dat wat je doet? Altijd het gevoel dat de tijd te kort is? In deze hectische tijden waarin er veel van je wordt gevraagd, is een juiste balans werk versus privé essentieel.

Het nieuwe leiderschap

Het Nieuwe Leiderschap

Eén van de directe consequenties van de corona crisis is dat we massaal thuiswerken. Wat voor een effect heeft dit op het leiderschap van nu?

Ken en herken talent

Heb je voldoende en het juiste talent in huis om de toekomst van de organisatie veilig te stellen? Weet je om te gaan met de ambities van je medewerk(st)ers?

Persoonlijk leiderschap

Leiderschap voor vrouwen, anders? Jazeker. Wat? Schrijf je in en ervaar. Wil jij weten wat jouw toegevoegde waarde is? Wil je lef hebben, keuzes kunnen maken, (zelf)vertrouwen ontwikkelen?  Wil jij je ontwikkelen in vaardigheden en houding op het gebied van communicatie, lef, leiderschap, focus en samenwerking?

Jouw eerste aanspreekpunt

Deskundig, persoonlijk en bovenal door beleving, verbinding en vertrouwen, dat bieden wat nuttig, nodig en noodzakelijk is.

Jacqueline

Jacqueline

eigenaar, senior trainer, geregistreerd coach, adviseur DI

Eva

Eva

trainingscoördinator

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

13 + 8 =

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?