Vrouwelijk leiderschap

5daags vrouwen
leiderschapsprogramma

IBIZA 2025

Persoonlijk Leiderschap. Geloof jij in jezelf? Neem jij je plek in? Weet jij jouw toegevoegde waarde? Hoe zet jij deze optimaal in? Wil je jezelf verder ontwikkelen in (persoonlijk) Leiderschap met aandacht voor ontspanning en inspanning? Yoga, coaching en training? Wil jij de regie hebben en houden in gesprekken? Wil jij werkmotivatie overbrengen op anderen? Dan is deze 5daagse training in Casa VRIS op Ibiza echt iets voor jou.

Het nieuwe leiderschap

Praktisch Leiderschap

In deze tijd van vele veranderingen en krapte op de arbeidsmarkt, wil je de medewerker optimaal faciliteren en aansturen. Wat voor een effect heeft dit op het leiderschap van nu?

2daagse training Persoonlijk leiderschap 2024

Leiderschap voor vrouwen, anders? Jazeker. Wat? Schrijf je in en ervaar. Wil jij weten wat jouw toegevoegde waarde is? Wil je lef hebben, keuzes kunnen maken, (zelf)vertrouwen ontwikkelen?  Wil jij je ontwikkelen in vaardigheden en houding op het gebied van communicatie, lef, leiderschap, focus en samenwerking?

Jouw eerste aanspreekpunt

Deskundig, persoonlijk en bovenal door beleving, verbinding en vertrouwen, dat bieden wat nuttig, nodig en noodzakelijk is.

Jacqueline

Jacqueline

eigenaar, senior trainer, geregistreerd coach, adviseur DI

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?