Winnend leiderschap begint bij inzien wat aandacht en ontwikkeling kunnen betekenen voor je medewerkers en voor de organisatie. Wat zijn de effecten en de resultaten? Bureau V.R.I.S. heeft voor Axell Group in Nederland én Polen een leiderschapsprogramma uitgerold met prachtige resultaten. Een van de voorbeelden van een samenwerking waar we trots op zijn. Daarom stellen we HR-manager Lizette de Lepper hierover graag een paar vragen.

Wat doet Axell Group?
Lizette de Lepper: “Axell Group biedt een breed scala aan diensten met betrekking tot logistieke en werkgelegenheidsoplossingen. Met meer dan vijftien locaties in Nederland, Polen, Hongarije en Oekraïne zijn wij goed gelokaliseerd om klanten te dienen die een sterke partner behoeven om hun Europese zaken te ondersteunen. In meer dan tachtig jaar hebben we bewezen een betrouwbare en succesvolle dienstverlener te zijn.”

Waarin onderscheidt Axell Group zich?
Lizette: “Axell Group biedt een compleet aanbod aan geïntegreerde diensten en mogelijkheden. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten bieden wij flexibele oplossingen, zoals in-house diensten of toegevoegde logistieke waarde. Wij bieden elke klant wat er nodig is voor hun processen op het gebied van:

 • Tijdelijk werk
 • In-house diensten
 • Warehousing
 • Vervoer
 • Toegevoegde waarde Logistiek
 • Payrolling & boekhouding.”

Waarom heeft Axell Group voor bureau V.R.I.S. gekozen?
Lizette: “bureau V.R.I.S. begrijpt hoe belangrijk het is om leidinggevenden binnen de organisatie vertrouwen en motivatie te bieden als basis voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in het kader van teamvorming, ten gunste van onderlinge kracht en draagvlak. Bij ons doel om deze interne kracht van Axell te versterken en aan te laten sluiten bij de normen en waarden worden wij door bureau V.R.I.S. op een positieve en vooral ook interactieve manier gesteund. De onderlinge afstemming van de trainers, het scherpe oog voor de deelnemers en de mate van enthousiasme waarmee de training wordt gegeven maakt V.R.I.S. bijzonder sterk.”

Wat is de toegevoegde waarde van bureau V.R.I.S. voor Axell Group?
Lizette de Lepper: “bureau V.R.I.S. heeft laten zien dat zij door middel van leiderschapstrainingen en persoonlijke coaching bij onze leidinggevenden en medewerkers in staat is om, door middel van deskundigheid en vertrouwen, het gedrag en communicatieniveau van onze mensen beter te laten aansluiten bij de trotse kernwaarden van Axell Group:

 • menselijk
 • ondernemend
 • transparant
 • doelgericht
 • oplossend.”

Jullie zijn actief in Polen. Wat heeft bureau V.R.I.S. daarin betekend?
Lizette: “Momenteel is bureau V.R.I.S. actief in Polen om onze Poolse managementleden te trainen in de verdere ontwikkeling van hun communicatievaardigheden, gedrag en de gewenste leiderschapsstijl die aansluit op onze kernwaarden. Zoals we al gewend waren in Nederland wordt deze training gepresenteerd in een leerzame, maar vooral ook interactieve en leuke driedaagse training. Tot dusverre zijn onze Poolse collega’s dan ook erg enthousiast te noemen. Geweldig om te zien hoe open alle deelnemers zijn en volledig bereid om te leren van en met elkaar om te komen tot een nog sterker managementteam! We kijken dan ook uit naar het vervolg van de training, die binnenkort in Warschau zal plaatsvinden.”

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?