Op verzoek van een aantal van onze relaties zijn wij dit jaar gestart met Werving & Selectie. Het vinden van de juiste kandidaat kost tijd. Wij kunnen ook jouw recruitmentwerkzaamheden efficiënt en vanuit de V.R.I.S.-aanpak uitvoeren.

Bureau V.R.I.S. richt zich op kwaliteit. Dit betekent dat wij er alles aan doen om de juiste persoon voor je organisatie te vinden. En dat is soms best lastig.

Waarom bureau V.R.I.S.?
Wij werken al jaren als betrouwbare en deskundige partner met jou en jouw organisatie samen. Je weet wie we zijn, waar we voor staan en vooral wat we bereiken. Door ons omvangrijke netwerk hebben wij een groot aantal kandidaten beschikbaar. Wij kennen je organisatie en na overleg met jou weten precies welke kandidaat je zoekt. Door onze expertise kun je voortaan de werving- en selectiewerkzaamheden met een gerust hart overlaten aan een specialist.

Nieuwsgierig naar ons stappenplan en onze tarieven? Bel gerust even met  onze officemanager Marianne Litjens: 0573-256088 of stuur haar een mailtje info@bureauvris.nl

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?