Ons team

Wie zijn wij?

Deskundig, persoonlijk en bovenal door beleving, verbinding en vertrouwen, dat bieden wat nuttig, nodig en noodzakelijk is. Of het nu gaat om leiderschap, communicatietrainingen, e-learning, coaching, strategiesessies, managementtrainingen, teamontwikkeling, blended learning of teamcoaching. Deskundig, doelgericht, persoonlijk en altijd op maat. Op individueel niveau en in teamverband.

Ook onze VRISSE BLIK e-learningprogramma’s zijn verdiepend en persoonlijk, iedere deelnemer sluit iedere online cursus af met een onlinecoach gesprek van één uur. Vanuit onze VRISSE BLIKKEN: persoonlijk, deskundig en altijd vanuit vertrouwen en positiviteit.

Bureau VRIS kan het je beloven, bieden en garanderen, dankzij een zorgvuldig samengesteld team van zeer ervaren en (jonge) bevlogen specialisten. Stuk voor stuk trainers, coaches en begeleiders, die met veelzijdige expertise, bevlogenheid en inzet alles doen om het beste blijvend in je naar boven te brengen. Wat ons vooral drijft en motiveert? We stellen ons graag aan je voor:

Jacqueline

Jacqueline

Eigenaar, programmamaker, sr. trainer, gecertificeerd coach, strategisch adviseur DI

Guido

Guido

Trainingsacteur

Maudy

Maudy

Online Marketeer & Content Creator

Lotte

Lotte

Jr. trainer & talentbegeleider

Hilga

Hilga

Trainingsacteur

Tinke

Tinke

Online Marketeer & Content Creator

Rayette

Rayette

Yogadocent & Massagetherapeut

Jakub

Jakub

Trainer in de Poolse en Engelse taal

Jacqueline

Jacqueline

sr. trainer, (team)coach

Martijn

Martijn

Online Marketeer

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?