Wie gaat er in 2018 mee naar het weldadige Ibiza?

Wat een geweldige dagen hadden we samen, eind september in Vierhouten.  De oprechte positieve feedback heeft ons zo geraakt dat wij besloten hebben een vervolg aan dit programma te geven.

Deze nieuwe training Persoonlijk Leiderschap (over leiding geven, communicatie & verwachtingsmanagement, balans werk & privé en nog veel meer) wordt een vijfdaags programma op het prachtige eiland Ibiza. Behalve mentaal kun je ook facultatief aan de slag met body & mind, sport en yoga.

We werken op dit moment hard aan een inspirerend en afwisselend programma.

Dit vijfdaags programma vindt plaats op 2 oktober t/m 6 oktober 2018. Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken. 

Hier lees je meer informatie over ‘Casa V.R.I.S. Power’ en kun je je alvast vrijblijvend inschrijven

Persoonlijk Leiderschap op Ibiza

Casa V.R.I.S. Power ligt in het zuidwesten van het eiland, midden in de prachtige groene Benimussa-vallei. Het is een typische authentieke finca, die in 2011 volledig is gerestaureerd en verbouwd tot een prachtige villa, en een prachtig uitzicht biedt over de groene omgeving en met pijnbomen begroeide heuvels. Een betere  omgeving om jezelf en je (persoonlijk) leiderschap verder te ontwikkelen kunnen wij ons niet voorstellen!

De villa beschikt over een volledig omheinde ruime tuin, voorzien van een privézwembad van 10×5 meter, met ligbedden waarop je heerlijk kunt bijkomen. De villa wordt omringd door sinaasappel-, citroen- en amandelbomen.

Body & mind
Casa V.R.I.S. Power biedt plaats aan 6 deelnemers, zodat we een intensief, persoonlijk en kwalitatief hoogwaardig leiderschapsprogramma kunnen garanderen, met veel persoonlijke aandacht. Naast dit programma bieden wij jou een aantal mogelijkheden aan om te ontspannen, zoals yogalessen, essentrics en wandelen. Vanzelfsprekend kun je ook lekker met een boek bij het zwembad relaxen.

Een kok voorziet ons elke dag van gezonde maaltijden.

Omgeving
Op ongeveer vijf minuten rijden bevindt zich het populaire dorp San José met leuke winkels, restaurants en barretjes. Deze regio is populair vanwege haar prachtige zandstranden, zoals Cala Comte, Cala d’Hort en Cala Tarida, waar je van adembenemende zonsondergangen kunt genieten. Ibiza-stad ligt op 15 minuten rijden, evenals het vliegveld.

Logies en tarieven
4 personen: 2 kamers met 2 eenpersoonsbedden (gedeelde kamer)
2 kamers met tweepersoonsbed (eventueel eenpersoons kamer)

Tarief voor een gedeelde kamer: € 1695  exclusief B.T.W.  (2 personen / 1 kamer)
Tarief voor een eenpersoons kamer: € 1895 exclusief B.T.W.

(Tarieven zijn exclusief vlucht en vervoer, maar inclusief leiderschapsprogramma, trainingsmaterialen, overnachting, ontbijt, lunch en diner)

Vrijblijvend voorinschrijven
Stuur een mail naar Marianne Litjens en zij zorgt dat er voor je (zonder verplichtingen, onder voorbehoud) al vast een plekje wordt gereserveerd; marianne@bureauvris.nl

Bekijk de flyer

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?