Individuele coaching 

Coaching

In deze tijd looptde grens tussen werk en privé soms in elkaar over. Soms voelt het alsof je altijd “aan” staat en overal bereikbaar moet zijn. Hoe manage jij dat en zorg jij voor de juiste balans? Wij willen je hier graag bij helpen. Onze ervaren en gecertificeerde coaches weten je te ondersteunen, zodat jij zelf jouw antwoorden vindt.

Naast dat wij natuurlijk jouw vragen gaan stellen, hebben we ook wat tips voor jou.

We zetten vijf tips voor je op een rij om zo je eigen regie te pakken en de juiste balans te vinden.
Vijf tips voor de ultieme balans

1. Wees helder in je communicatie
Geef duidelijk aan wat jouw thuisgenoten, je werkgever, je collega’s van je mogen verwachten. Bespreek jouw rol en jouw tijden om optimaal te presteren? Spreek deze verwachtingen uit aan je leidinggevende en je collega’s. Geef aan wanneer je minder bereikbaar bent. Dit zorgt voor duidelijkheid en helpt bij je tijdsindeling en afstemming van de werkzaamheden met je teamleden.
2. Maak werkrituelen en heldere tijdsindeling
Het was al onderzocht dat werkrituelen je een prettig gevoel van controle kunnen geven en daardoor ga je beter presteren en geeft je meer zekerheid.
3. Beweeg
Zorg voor meerdere (korte) momenten dat je kunt (blijven) bewegen. Houd het simpel. Doe wat rek- en squatoefeningen voordat je start met je dag. Loop een blokje om tussen de middag.
4. Ondersteun jouw collega’s
Denk aan je collega’s, geef ze ondersteuning, wees een luisterend oor. Misschien kun je iets overnemen van je collega. Wees er voor elkaar én help daarmee je team en je organisatie.
5. Zorg voor mentale rust
Wees vriendelijk voor jezelf en gun jezelf ook rustmomenten. Ervaar je stress?  Wil je omgaan met dagelijkse spanningen, dan heb je inzicht nodig in je stressmomenten. Op welke momenten ervaar jij stress? Houd de komende dagen een stressdagboekje bij. Schrijf de gebeurtenis op en de tijd. Geef deze gebeurtenis een cijfer tot maximaal 10. Hoe hoger het getal, hoe hoger jouw stresservaring. Aan het einde van de dag maak je de balans van die dag op. Reflecteer en relativeer. Hoe erg was het? Welke mogelijkheden heb je om het te voorkomen? Probeer out-of-the-box te denken, wat kan wel? Waar heb ik invloed op?
Pas je “mindset” aan. Zorg voor positieve gedachten. Waar word jij blij van? Maak per dag een lijst met fijne momenten. Leer bewust de mooie momenten te ervaren en op te schrijven.

Wil je graag  coaching & ondersteuning? Heb je andere (persoonlijke) situaties die je wilt delen en oplossen? De coaches van bureau VRIS @bureauvris bieden je een luisterend oor, positiviteit, een sparringpartner of helpen wij je bij jouw ontwikkeling. Geen enkele vraag is gek, we helpen je graag.

 

Wij bieden een coachtraject aan van 4 coachgesprekken én een persoonlijk insightsprofiel. De gesprekken duren 1,5 uur per sessie. 

Voor een ieder en voor elk niveau bieden wij een persoonlijk en deskundig coachtraject aan. Vanuit vertrouwen en met een gezamenlijke missie.
Altijd vanuit jouw wensen en die van jouw organisatie. Wij zorgen gezamenlijk dat jij jouw coachvraag scherp krijgt en je antwoorden krijgt op je hulpvraag.
Dat jij je in de praktijk kunt ontwikkelen met makkelijke handvatten.
Is een van je doelen  met veel werkplezier je rol optimaal vervullen met de daarbij behorende vaardigheden? Of wil jij je verder ontwikkelen in leiderschap?

Weet je het even niet meer en wil je daarbij geholpen worden? Wil je weten waar jou kracht ligt en hoe deze praktisch in te vullen? Wat je vraag ook is, wij ondersteunen je graag.

Tarief coachtraject € 1300,=

4 sessies van 1,5 uur

Insightsprofiel te waarde van € 200,=

Wat is coaching nu precies?

Coaching is een persoonlijk ontwikkel- en leerproces om gedrag te veranderen. Organisaties zetten dit middel in om daadwerkelijk gedrag te veranderen, op een dieper niveau dan alleen het ontwikkelen van vaardigheden. Het helpt je om inzicht te krijgen in: het weten wie je bent, waar je voor staat, wat je kunt, wat je motivaties zijn, hoe je communiceert en hoe je keuzes maakt. Onze coach is gecertificeerd in het NOBCO register en het EMCC register en is zeer ervaren.

De VRIS methode – coaching face to face

Allereerst kun je vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Bij een persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat er een klik is. Vervolgens ontvang je van ons digitaal een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen voor Insights Discovery. Daaruit rolt een persoonlijk profiel. In dit profiel staan je sterke- en ontwikkelpunten, je waarde voor het team en persoonlijke informatie hoe je effectief kunt communiceren met anderen.

Jouw profiel en jouw coachvraag vormt de basis voor jouw coachtraject. Ieder mens is ander en heeft andere wensen

Vertrouwen, deskundig én persoonlijk zijn voor ons sleutelwoorden.

Het leveren van kwaliteit is voor ons een belangrijke pijler. Onze coaches zijn aangesloten en geregistreerd bij de Nederlandse Orde voor beroepscoaches in Nederland en registreert als coach bij De European Mentoring & Coaching Council (EMCC) voor Europa. Wij vinden certificering een belangrijk onderdeel van ons werk.

EMCC is een inclusieve organisatie voor allen die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van kwaliteit en het verder ontwikkelen van coaching en mentoring.

Aanmelden

Groepsgrootte

Alleen jij en een van onze coaches

Doelgroep

Alle medewerkers en/of leidinggevenden

MBO/HBO werk- en denkniveau

Duur training

Afhankelijk van je coachingswensen

Iedere coachgesprek duurt 1,5 uur

Thuisstudie: 1 uur per gesprek

Data

In overleg

Tarief & kwalificatie

Afhankelijk van de coachdiensten

Geen kwalificatie, wel een plan van aanpak met daarin jouw ontwikkelingen

Locatie

Online coaching of locatie in overleg, door heel Nederland

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?