085-0250094

Een op een coaching online én face to face

Online coaching

In deze nieuwe werkelijkheid, bieden wij je een luisterend oor, positiviteit, een sparringpartner of helpen wij je online bij je vragen, onzekerheden, ontwikkeling en ondersteuning bij je werk en of privésituatie. Geen enkele vraag is gek, we helpen je graag.

Speciaal tot 1 juni bieden de gecertificeerde VRIS coaches jou het volgende:

VRIS eerste hulppakket            3 online coachgesprekken van 1 uur 

VRIS volledig coachpakket       6 online coachgesprekken van 1 uur

 

Een op een coaching face to face

Wij bieden jou en een ieder die zich wil ontwikkelen, een persoonlijk en deskundig coachtraject aan.
Altijd vanuit jouw wensen en die van jouw organisatie. Wij zorgen gezamenlijk dat jij jouw coachvraag scherp krijgt en je deze ingevult krijgt.
Dat jij je in de praktijk kunt ontwikkelen met makkelijke handvatten.
Is een van je doelen  met veel werkplezier je rol optimaal vervullen met de daarbij behorende vaardigheden? Of wil jij je verder ontwikkelen in leiderschap?

Weet je het even niet meer en wil je daarbij geholpen worden? Wil je weten waar jou kracht ligt en hoe deze praktisch in te vullen?
Het mooie is, jouw ontwikkeling heeft direct invloed op je omgeving, je team en jouw organisatie.

Wat is coaching nu precies?

Coaching is een persoonlijk ontwikkel- en leerproces om gedrag te veranderen. Organisaties zetten dit middel in om daadwerkelijk gedrag te veranderen, op een dieper niveau dan alleen het ontwikkelen van vaardigheden. Het helpt je om inzicht te krijgen in: het weten wie je bent, waar je voor staat, wat je kunt, wat je motivaties zijn, hoe je communiceert en hoe je keuzes maakt. Onze coaches zijn gecertificeerd in het NOBCO register en zeer ervaren.

De VRIS methode – coaching face to face

Allereerst kun je vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Bij een persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat er een klik is. Vervolgens ontvang je van ons digitaal een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen voor Insights Discovery. Daaruit rolt een persoonlijk profiel. In dit profiel staan je sterke- en ontwikkelpunten, je waarde voor het team en persoonlijke informatie hoe je effectief kunt communiceren met anderen.

Jouw profiel en jouw coachvraag vormt de basis voor jouw coachtraject. Ieder mens is ander en heeft andere wensen.

Gaan we uit van een gemiddelde, dan bestaat een coachtraject uit ongeveer uit 5 à 6 gesprekken.
Nogmaals, de duur is voor een ieder anders. Wij zijn praktisch ingesteld en werken met een 5-tal stappen. De gesprekken vinden eens in de drie weken plaats, zodat je voldoende tijd hebt om nieuw gedrag te ‘oefenen’ in de praktijk.

Vertrouwen, deskundig én persoonlijk zijn voor ons sleutelwoorden.

Het leveren van kwaliteit is voor ons een belangrijke pijler. Onze coaches zijn aangesloten en geregistreerd bij de Nederlandse Orde voor beroepscoaches in Nederland en registreert als coach bij De European Mentoring & Coaching Council (EMCC) voor Europa. Wij vinden certificering een belangrijk onderdeel van ons werk.

EMCC is een inclusieve organisatie voor allen die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van kwaliteit en het verder ontwikkelen van coaching en mentoring.

Aanmelden

9 + 3 =

Groepsgrootte

Alleen jij en Jacqueline

Doelgroep

Alle medewerkers en/of leidinggevenden

Duur training

Afhankelijk van je coachingsvraag
5 gesprekken

Tarief

€1450 euro incl. Insights profiel

Locatie

Utrecht

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

11 + 12 =

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?
Powered by