Hoe kun je in gesprekken helder en duidelijk zijn? Wat doe je in de relatie? Hoe effectief adviseer jij?

Hoe luister jij? Hoe zorg jij ervoor dat je met een gedegen advies komt? Hoe sluit jij aan bij de ander? Wat voor een leider ben jij en welke stijl past bij jou? In deze training ga je eerst je eigen kwaliteiten ontdekken. Deze vormen het uitgangspunt van (persoonlijk) leiderschap. Je leert duidelijk communiceren en de structuur van een gesprek duidelijk inzetten. Naast actief luisteren, samenvatten en doorvragen ben je na de training in staat om effectief te beïnvloeden en te adviseren. Je krijgt (zelf)vertrouwen om samen te werken en te communiceren.

Bij deze training maken wij gebruik van Insights. Je ontvangt een persoonlijk profiel, dat je handvatten hebt om sturing te geven aan je eigen proces. Vooraf heb je een individueel coachgesprek met een van onze trainers/coaches.

Trainingstarief (€ 1585; voor leden van UNETO-VNI € 1350) is inclusief Insights-profiel, tweedaagse training met avondprogramma, ontbijt, lunch, diner en overnachting (in Vierhouten). Schrijf je snel in via onderstaande link… want er is plaats voor 6 deelnemers.

[b4ubutton url=”/contact” title=””]inschrijven[/b4ubutton]

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?