5 TIPS VOOR ONDER DE KERSTBOOM

kerst

1. Geniet en besef wat je hebt. Door hier even bij stil te staan kun je meer genieten van deze (gezellige) tijd.

2. Maak het jezelf niet te moeilijk. Elke keer als je het gevoel hebt ‘dit moet ik ook nog doen deze week’ stel je jezelf de vraag: ‘van wie moet dat? Is het echt nodig of kan ik dit ook een keer schrappen?’

3. (Me-time) Maak tijd voor jezelf. Wat doe jij nou het allerliefst? Dit geeft je meer vreugde en plezier.

4. Rustmoment. Neem een momentje voor jezelf en stel jezelf de vraag: hoe wil ik mij voelen tijdens de kerst? Wat vind ik echt belangrijk?

5. Geniet en onthoud: goed is goed genoeg! Wil je dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt en moet het kerstdiner perfect zijn? Ontspan: je vrienden en familie zijn gelukkiger met een ontspannen en stralende jij (dan met het perfecte kerstdiner).

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?