Blended Learning

E-learningprogramma 1:
In balans

Screenshot In Balans

E-learningprogramma 2:
Persoonlijk leiderschap

Screenshot Persoonlijk Leiderschao 4

E-learningprogramma 3:
Communiceren doe je zo!

Screenshot Communicatie 3

Opleiderscore: star 9


bureau-vris-e-learning-in-balans-800x500-optie-1INHOUD

Tijd om jezelf wat beter te leren kennen, in balans te komen en te blijven. Je legt een stevige fundering, dit helpt je om in balans te komen of te blijven. Wanneer je weet wie je bent, kun je besluitvaardig zijn, je goede én slechte eigenschappen aansturen en helder communiceren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Dit thema bestaat uit vier modules . Per module: 40 min / 50 min
  • De eerste drie modules hebben 3 of 4 delen
  • Ieder deel heeft een verdiepende tekst en een werkboek met opdrachten
  • De laatste lesmodule van dit thema bestaat enkel uit werkboekopdrachten

– Lesmodule 1: dichterbij jezelf
Zelfkennis zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt en sterker in je schoenen staat: belangrijk wanneer jij je balans niet wilt verliezen. Maar hoe doe je zelfonderzoek? En wat voor invloed heeft dit op jou?

– Lesmodule 2: mentaal fit zijn: jij als blij ei
Wanneer jij gelooft in jezelf, ben je sterk. Wanneer je sterk bent, kun je beter achter je eigen keuzes staan en omgaan met tegenslagen en onzekerheid. Mentaal fit zijn betekent dat je sprongen durft te maken en tevreden mag zijn. Hoe fit is jouw brein?

– Lesmodule 3: fysiek fit zijn – met een appel kom je er niet
Wanneer je fysiek gezond bent, voer jij je dagelijkse taken met meer kracht en alertheid uit. Je hebt voldoende energie om van je vrije tijd te genieten. Je zorgt voor voldoende beweging, rust en een gezond eetpatroon. Hoe vind jij jouw juiste fysieke balans en wat zijn daarin de belangrijkste factoren? 

– Lesmodule 4: balanceren tussen werk en privé

Deze module bestaat enkel uit werkboekopdrachten: vul ze in en kom erachter hoe goed jij tussen je werk- en privéleven balanceert. In hoeverre hebben jouw persoonlijke problemen invloed op je werkprestaties? En in hoeverre heeft jouw werkomgeving invloed op je thuissituatie?

Nadat je een thema hebt afgerond, neemt onze e-learning coach contact met je op om een e-learning coach- en evaluatiegesprek in te plannen.

Tarief 225,00 per thema
Alle 3 voor €500,00

 

 

Opleiderscore: star 9


CommunicerenINHOUD

Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je de fundering hebt gelegd voor een goede balans is het tijd om in te zoomen. Wanneer jij je sterke en zwakke eigenschappen kunt herkennen en erkennen, kun je ze ook inzetten en aansturen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Dit thema bestaat uit drie modules . Per module: 40 min / 50 min
  • Ieder deel heeft een verdiepende tekst en een werkboek met opdrachten

– Lesmodule 1: jouw kwaliteiten, jouw gedrag
Gedurende je leven ontwikkel je vaardigheden. Zo bouw je over de jaren heen een aardige toolbox op aan kwaliteiten. Maar om deze optimaal te benutten, moet je maar net weten welke tools er eigenlijk allemaal in die kist zitten en op welk moment je ze gebruikt! 

– Lesmodule 2: leiderschapskwaliteiten
Welke kwaliteiten kun je inzetten om een goede leider te zijn? In deze lesmodule zoom je in op verschillende leiderschapskwaliteiten. Maar voordat je inzoomt, zoom je uit: want wat is leiderschap precies? En wat zijn bewezen leiderschapskwaliteiten? 

– Lesmodule 3: groei en ontwikkeling op de werkvloer
Zelfreflectie biedt kansen! Als je jezelf binnenstebuiten keert, komt er een lijstje tevoorschijn waar je aan kan werken. Deze stop je vervolgens niet weg in een laatje, maar aan de hand van deze verbeterpunten stel je doelen op. Hoe kijk je objectief naar jezelf? Hoe ga je om met jouw eigenschappen? En hoe stel je doelen op?

Nadat jij een thema hebt afgerond, neemt onze e-learning coach contact met je op om een e-learning coach- en evaluatiegesprek in te plannen.

Tarief 225,00 per thema
Alle 3 voor €500,00

Opleiderscore: star 9


LeiderschapINHOUD

In het laatste thema gaan we in op een onmisbare vaardigheid in het leven: communiceren. Communicatie is zenden en ontvangen, een proces waarbij persoonlijke perspectieven en waarheden voor nogal wat ruis kunnen zorgen, dit herken je vast. Hoe kun je praktisch en helder communiceren?

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Dit thema bestaat uit drie modules .
  • Lesmodule 1 en 2: 40 min / 50 min
  • Lesmodule 3: 15 minuten
  • Ieder deel heeft een verdiepende tekst en een werkboek met opdrachten

– Lesmodule 1: verbale- en non-verbale communicatie
Welke vormen van communicatie zijn er? Hoe goed spreek jij lichaamstaal? En wat heb je eraan? Je leert je eigen handboek schrijven en je leert iemands handboek lezen.                         

– Lesmodule 2: communiceren kun je leren
Goed communiceren gaat niet alleen over zenden en ontvangen. Het gaat over stuwen en leiden, aanwakkeren en stimuleren. Hoe word jij een meester in communiceren?

 – Lesmodule 3: investeren in jezelf
Een korte terugblik op wat je hebt geleerd! 

Nadat jij een thema hebt afgerond, neemt onze e-learning coach contact met je op om een e-learning coach- en evaluatiegesprek in te plannen.

Tarief 225,00 per thema
Alle 3 voor €500,00

Ik doe mee!

Een leven lang leren, dat horen we best vaak. Blijven ontwikkelen is ook zinvol, je krijgt steeds weer nieuwe inzichten. Dit helpt jou om het geleerde in de praktijk te brengen. Zo ontstaat nieuw gedrag. Er zijn tegenwoordig vele manieren om te leren. Weleens van blended learning gehoord? Wat betekent dat? En wat kun je ermee?


Blended Learning

Blended Learning is dé manier om zowel offline als digitaal te leren. Ben je opzoek naar teamspirit en wil jij jezelf ontwikkelen en fysiek aanwezig zijn? Of heb jij op die dag nét iets meer zin om online coaching te volgen en het beste uit jezelf te halen?
Jij bepaalt. YOU ARE IN CHARGE! Blended learning brengt je kennis en skills bij.
Deze manier van leren zorgt voor een nieuwe VRISSE BLIK en werkt effectief.

quote Mandela


Offline& Online

Zowel offline als online leert bureau VRIS jou datgene waar jij jezelf in wilt ontwikkelen. Blended learning is een mix van face- to- face en technology.
Juist deze mix van leerstijlen versterken elkaar en dit leidt tot betere leerresultaten en persoonlijke groei.
Heb jij het gevoel dat je tijd te kort hebt in deze hectische tijd? Mis jij de balans? Of wil jij leren wat voor leider jij nou eigenlijk bent en hoe jij jouw leiderschapsstijl het meest effectief inzet in deze tijd? Wil jij je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen?
Bureau VRIS helpt jou hierbij en met nog véle andere offline trainingen, coaching en online leren. Onze VRISSE BLIK e-learningthema’s en programma’s.

Voor wie?

Technologie is tegenwoordig onmisbaar en dat biedt veel mogelijkheden tot educatie. Doordat je tegenwoordig overal online bent of kunt zijn, is blended e- learning voor iedereen geschikt. De training(-en) zijn voor iedereen toegankelijk. Wil jij persoonlijk aan de slag of met je gehele team? Ben jij diegene die HR regelt en de ontwikkeling van medewerkers ondersteunt?

Bureau VRIS biedt jou deze kans. Ieder heeft zijn of haar persoonlijke voorkeuren in leervormen. Juist deze blended e-learning biedt ieder de gelegenheid om op persoonlijk vlak of in groepsverband te ontwikkelen.

Belangrijk om te weten

Je voortgang wordt online bijgehouden, op je eigen account. Hierdoor kan je op ieder moment afsluiten of beginnen! Ieder thema is los te volgen, maar we raden aan om niks over te slaan: de onderwerpen gaan hand in hand en versterken elkaar om effectief met jezelf aan de slag te gaan als mens en als leider.

Ik doe mee!

Voordelen

Hef in eigen handen
Jij als individu staat bij blended learning centraal. Je kunt op ieder moment en willekeurig tijdstip van de dag effectief aan de slag met diverse e- learning programma’s. Doordat jij zelf de touwtjes in handen hebt, zorgt dit voor een extra stimulans. Jij kiest hoe vaak, hoe lang en je eigen tempo met deze manier van leren.


Effectief leren

Doordat jij zelf kiest wanneer jij met je persoonlijke programma aan de slag gaat, raak je meer gefocust. Hoe meer focus je hebt, hoe effectiever je te werk gaat en informatie opslaat. Door interactie, de mix van leervormen, diversiteit en maatwerk, zorgt dit voor het meest effectieve leerstijl.

Inzicht in resultaten en voortgang

Door blended learning kun je continue de voortgang bewaken en zorg je dat je altijd informatie kan halen en brengen. Door te monitoren behoud je het overzicht en houd je overzicht in de resultaten. Hierdoor zie jij waar je progressie boekt en waar jou verbeterpunten liggen. Dit zorgt voor een optimaal resultaat in het effectief leren en ontwikkelen. Je houdt tenslotte je eigen werkboek bij.


Individueel maatwerk

Als individu starten we een traject om te komen tot een persoonlijke groei. Door diverse thema’s aan te bieden en mogelijkheid te bieden voor een gesprek met een (online) coach, kun jij aan de slag met het programma wat bij jou past. Door deze manier van leren heeft de trainer continue inzicht in de voortgang en resultaten van jou als individu. Hierdoor kan de trainer nog verder in gaan op de behoeften en voortgang.

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?