VRISSE BLIK e-learningprogramma’s

Afsluitend met een online coach- en evaluatiegesprek

E-learningprogramma 1
In balans

Screenshot In Balans

E-learningprogramma 2
Persoonlijk leiderschap

Screenshot Persoonlijk Leiderschao 4

E-learningprogramma 3
Communiceren doe je zo!

Screenshot Communicatie 3

VRISSE BLIK ONLINE TRAININGEN

Een werkelijkheid waarin thuiswerken en social distancing het ‘nieuwe normaal’ is: dit vraagt om het versterken en uitbouwen van jouw kwaliteiten, om persoonlijke ontwikkeling. Met deze online training maak je een reis door jezelf. Je kijkt in de spiegel, reflecteert, je geeft jezelf schouderklopjes en stelt kritische doelen. Je leert om je balans te behouden en om je karaktereigenschappen op de juiste manier in te zetten. Je wordt een meester in communiceren – en dit alles helpt je om steviger in je schoenen te staan. Zie het als een springplank die je gaat helpen om enorme sprongen te maken!

Het e-learning programma bestaat uit drie thema’s:

 • In balans
 • Persoonlijk leiderschap
 • Communiceren doe je zo!

Doe je ze alle drie dan betaal je slechts € 650,= . Per thema betaal je € 250,=. Alle thema’s sluiten af met een online coach- en evaluatiegesprek.

De e-learning trainingen gaan vooral om dóen: alle thema’s zijn daarom opgedeeld in verdiepende teksten en werkboekopdrachten. De kennis sla je dus niet alleen op in je brein, maar deze pas je toe en schrijf je uit. Het werkboek vormt je persoonlijke handleiding: jij in woorden. Na afloop babbelen we over je resultaten: wat ging je makkelijk af? Waar had je moeite mee? Ben je dingen over jezelf te weten gekomen die je nog niet wist? Ben je verrast? Waar kun je jezelf een medaille voor geven en waar moet je nog aan werken?

Tarief 250,00 per thema
Alle 3 voor €650,00

Belangrijk om te weten

Je voortgang wordt online bijgehouden, op je eigen account. Hierdoor kan je op ieder moment afsluiten of beginnen! Ieder thema is los te volgen, maar we raden aan om niks over te slaan: de onderwerpen gaan hand in hand en versterken elkaar om effectief met jezelf aan de slag te gaan als mens en als leider.

E-learningprogramma 1
In Balans

Opleiderscore: star 9 INHOUD

Tijd om jezelf wat beter te leren kennen, in balans te komen en te blijven. Je legt een stevige fundering, dit helpt je om in balans te komen of te blijven. Wanneer je weet wie je bent, kun je besluitvaardig zijn, je goede én slechte eigenschappen aansturen en helder communiceren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Dit thema bestaat uit vier modules . Per module: 40 min / 50 min
 • De eerste drie modules hebben 3 of 4 delen
 • Ieder deel heeft een verdiepende tekst en een werkboek met opdrachten
 • De laatste lesmodule van dit thema bestaat enkel uit werkboekopdrachten

Nadat je een thema hebt afgerond, neemt onze e-learning coach contact met je op om een e-learning coach- en evaluatiegesprek in te plannen.

Tarief 250,00 per thema
Alle 3 voor €650,00

 

>> Ik doe mee!

– Lesmodule 1: dichterbij jezelf
Zelfkennis zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt en sterker in je schoenen staat: belangrijk wanneer jij je balans niet wilt verliezen. Maar hoe doe je zelfonderzoek? En wat voor invloed heeft dit op jou?

– Lesmodule 2: mentaal fit zijn: jij als blij ei
Wanneer jij gelooft in jezelf, ben je sterk. Wanneer je sterk bent, kun je beter achter je eigen keuzes staan en omgaan met tegenslagen en onzekerheid. Mentaal fit zijn betekent dat je sprongen durft te maken en tevreden mag zijn. Hoe fit is jouw brein?

– Lesmodule 3: fysiek fit zijn – met een appel kom je er niet
Wanneer je fysiek gezond bent, voer jij je dagelijkse taken met meer kracht en alertheid uit. Je hebt voldoende energie om van je vrije tijd te genieten. Je zorgt voor voldoende beweging, rust en een gezond eetpatroon. Hoe vind jij jouw juiste fysieke balans en wat zijn daarin de belangrijkste factoren? 

– Lesmodule 4: balanceren tussen werk en privé
Deze module bestaat enkel uit werkboekopdrachten: vul ze in en kom erachter hoe goed jij tussen je werk- en privéleven balanceert. In hoeverre hebben jouw persoonlijke problemen invloed op je werkprestaties? En in hoeverre heeft jouw werkomgeving invloed op je thuissituatie?

>> Ik doe mee!

bureau-vris-e-learning-in-balans-800x500-optie-1

E-learningprogramma 2
Persoonlijk Leiderschap

e-learning persoonlijk leiderschap

 

Opleiderscore: star 9INHOUD

Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je de fundering hebt gelegd voor een goede balans is het tijd om in te zoomen. Wanneer jij je sterke en zwakke eigenschappen kunt herkennen en erkennen, kun je ze ook inzetten en aansturen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Dit thema bestaat uit drie modules . Per module: 40 min / 50 min
 • Ieder deel heeft een verdiepende tekst en een werkboek met opdrachten

Nadat jij een thema hebt afgerond, neemt onze e-learning coach contact met je op om een e-learning coach- en evaluatiegesprek in te plannen.

Tarief 250,00 per thema
Alle 3 voor €650,00

>> Ik doe mee!

Opleiderscore: star 9

– Lesmodule 1: jouw kwaliteiten, jouw gedrag
Gedurende je leven ontwikkel je vaardigheden. Zo bouw je over de jaren heen een aar

dige toolbox op aan kwaliteiten. Maar om deze optimaal te benutten, moet je maar net weten welke tools er eigenlijk allemaal in die kist zitten en op welk moment je ze gebruikt! 

– Lesmodule 2: leiderschapskwaliteiten
Welke kwaliteiten kun je inzetten om een goede leider te zijn? In deze lesmodule zoom je in op verschillende leiderschapskwaliteiten. Maar voordat je inzoomt, zoom je uit: want wat is leiderschap precies? En wat zijn bewezen leiderschapskwaliteiten? 

– Lesmodule 3: groei en ontwikkeling op de werkvloer
Zelfreflectie biedt kansen! Als je jezelf binnenstebuiten keert, komt er een lijstje tevoorschijn waar je aan kan werken. Deze stop je vervolgens niet weg in een laatje, maar aan de hand van deze verbeterpunten stel je doelen op. Hoe kijk je objectief naar jezelf? Hoe ga je om met jouw eigenschappen? En hoe stel je doelen op?

>> Ik doe mee!

E-learningprogramma 3
Communiceren doe je zo!

Opleiderscore: star 9

INHOUD

In het laatste thema gaan we in op een onmisbare vaardigheid in het leven: communiceren. Communicatie is zenden en ontvangen, een proces waarbij persoonlijke perspectieven en waarheden voor nogal wat ruis kunnen zorgen, dit herken je vast. Hoe kun je praktisch

 en helder communiceren?

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Dit thema bestaat uit drie modules .
 • Lesmodule 1 en 2: 40 min / 50 min
 • Lesmodule 3: 15 minuten
 • Ieder deel heeft een verdiepende tekst en een werkboek met opdrachten

Nadat jij een thema hebt afgerond, neemt onze e-learning coach contact met je op om een e-learning coach- en evaluatiegesprek in te plannen.

Tarief 250,00 per thema
Alle 3 voor €650,00

>> Ik doe mee!

 

– Lesmodule 1: verbale- en non-verbale communicatie
Welke vormen van communicatie zijn er? Hoe goed spreek jij lichaamstaal? En wat heb je 

eraan? Je leert je eigen handboek schrijven en je leert iemands handboek lezen.                         

– Lesmodule 2: communiceren kun je leren
Goed communiceren gaat niet alleen over zenden en ontvangen. Het gaat over stuwen en leiden, aanwakkeren en stimuleren. Hoe word jij een meester in communiceren?

 – Lesmodule 3: investeren in jezelf
Een korte terugblik op wat je hebt geleerd! 

>> Ik doe mee!

e-learning communiceren

Ik doe mee!

7 + 13 =

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?