leiderschapscoaching Ibiza

Sinds de start van je carrière ben je absoluut gegroeid als persoon. Je hebt successen gevierd, maar ook tranen gelaten. In de ontwikkeling van je carrière groei je zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Maar neem jij écht genoeg de tijd voor zaken als persoonlijke ontwikkeling en ontspanning? Geef jezelf een boost met deze Ibiza Retreat in april 2020! Het programma bestaat uit 5 dagen leiderschapscoaching inclusief yogasessies in een prachtige villa op Ibiza.

“Leadership is an action, not a position”

Dé Ibiza Retreat in 2020

Wil jij je persoonlijke leiderschapskwaliteiten verbeteren, je zelfbewustzijn vergroten én jouw toegevoegde waarde in je carrière optimaliseren? Stap letterlijk uit je comfort zone in Nederland en treat yourself op een Ibiza Retreat!

Het 5-daags leiderschapsprogramma voor vrouwen van bureau VRIS vind voor de 3e keer plaats op Ibiza. Hier geniet je met een groep van maximaal 8 personen van fantastisch eten, een coaching- en retreatvilla, sport, fun én relaxen. Ga je mee? Reserveer snel jouw plekje in Casa VRIS op Ibiza!

“De combinatie van ontspanning (yoga) én inspanning (zelfontwikkeling) maakte deze reis onevenaarbaar.”

De Ibiza Retreat vindt plaats van 14 tot en met 18 april en bestaat uit het leiderschapsprogramma, 1-op-1 coaching sessies, een insightprofiel, trainingsmaterialen, sport- en yogalessen. Ook zijn 4x een overnachting, 4x een healthy ontbijt, 4x lunch en 4x diner bij de prijs inbegrepen. Massages zijn optioneel bij te boeken.

De training Persoonlijk Leiderschap is op een superlocatie gegeven, op Ibiza! Naast het persoonlijke doel dat je wil behalen is er ook aandacht voor ontspanning in de vorm van yoga. Ik heb veel inzicht gekregen in de skills die ik nodig heb om mezelf als leider te ontwikkelen. Jacqueline legt je een spiegel voor en adresseert waar je tegenaan loopt én hoe je hier positieve verandering in kan brengen. (Reevy – Kindercoaching)

kussens zwembad Ibiza

Persoonlijk leiderschap – coaching sessies op Ibiza

Tijdens de Ibiza Retreat garandeert Bureau VRIS een intensief, persoonlijk én kwalitatief hoogwaardig leiderschapsprogramma voor vrouwen met veel persoonlijke aandacht. In 5 dagen leer je tijdens het persoonlijk leiderschapsprogramma alles over onderwerpen zoals:

 • Succesvol leidinggeven
 • Communicatie- en verwachtingsmanagement
 • Optimalisatie van work-life balance
 • Werkgeluk
 • (Jezelf) inspireren en motiveren

Door middel van coachingsessies zal Jacqueline (oprichtster bureau VRIS) deze onderwerpen bespreekbaar en je helpen bij het maken van keuzes, lef tonen en wie jij bent als persoon én als leider.

Jacqueline legt op een professionele manier de vinger op de zere plekken. Dit zijn punten waar je nog niet zo sterk in bent. Ze geeft je handvatten hoe je jezelf op die punten kan ontwikkelen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en hoe ik deze bewuster kan ervaren. Ik heb deze retreat als zeer waardevol ervaren. Volgend jaar weer!!! (Tosca – Management)

Het Ibiza Retreat effect

Naast het mentale programma, staat de Retreat itself natuurlijk ook centraal. In de ochtenden en avonden is er een yogadocente aanwezig in Casa VRIS voor fijne yogasessies om de dag VRIS te beginnen en af te sluiten! Dit kan natuurlijk ook door een VRISse duik te nemen in het zwembad bij de villa.

Na een week in Casa VRIS

“De vijf dagen op Ibiza overtroffen mijn verwachtingen: wat een energie en deskundigheid in één!”

Deze persoonlijk leiderschap inzichten krijg je (volgens voorgangers) gegarandeerd tijdens de Ibiza Retreat:

 • Inzicht in wie JIJ bent (hoog zelfbewustzijn)
 • Kennen en herkennen van jouw kwaliteiten en talenten, en die van een ander
 • Wat je persoonlijke doelen zijn en hoe je deze koppelt aan je talenten
 • Wat jouw persoonlijke mindset is en hoe je deze kan vergroten en veranderen
 • Helder verwachtingspatroon ontwikkelen en duidelijke kaders aangeven
 • Vertrouwen in jezelf en een ander hebben
 • Gesprekstechnieken beheersen
 • Keuzes maken en te beïnvloeden

Casa vris Ibiza

 

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?