Jacqueline de Bree: “Een bureau opzetten voor training en coaching, maar dan anders. Eentje waar bovenal persoonlijk contact, beleving, betrokkenheid en deskundigheid zorgen voor de bovenliggende en onderscheidende toegevoegde waarde.”

LOCHEM – Op het gebied van advisering en begeleiding van personeel en organisatie is de keuze voor organisaties en instellingen enorm. Zeker in de zakelijke coaching geven meer en meer zzp-ers zich uit voor expert.

Om je dan als bureau vanuit Lochem staande te houden en met de jaren steeds succesvoller te worden, landelijk én internationaal, vereist een even unieke als onderscheidende methode en visie. Dat biedt het jubilerende bureau V.R.I.S. inmiddels al 10 jaar met succes. Bureau V.R.I.S. staat niet voor niets voor Visie, Resultaat, Intermenselijk en Samenwerking.
“Een bureau opzetten voor training en coaching, maar dan dus anders. Eentje waar bovenal persoonlijk contact, beleving, betrokkenheid en deskundigheid zorgen voor de bovenliggende en onderscheidende toegevoegde waarde. Met die vaste overtuiging begon ik er tien jaar geleden aan.”
Even ambitieus als betrokken vertelt oprichtster en eigenaresse Jacqueline de Bree over het ontstaan en de ontwikkeling van bureau V.R.I.S. in Lochem.

Lokaal begonnen met wat bescheiden opdrachtgevers, maar intussen landelijk en zelfs internationaal opererend voor het bedrijfsleven, in retail-, bouw en Installatietechniek, zorg en educatieve instellingen.
“Naast training en coaching zijn adviesverlening en werving & selectie ook nadrukkelijk tot ons aanbodpakket gaan behoren”, vervolgt Jacqueline. Dat ‘ons’ spreekt ze overigens met gepaste trots uit.

Intussen bestaat het V.R.I.S.-team namelijk uit liefst negen even gedreven als gelouterde professionals. ‘En wie je ook inschakelt, we werken allemaal vanuit vertrouwen, bewustwording en het daadwerkelijk doen. Alleen dan kunnen processen, perceptie en professionaliteit in arbeid en organisatie effectief veranderen en verbeteren om tot resultaat te komen. Want resultaat en de weg ernaar toe horen bij elkaar. Leiderschap & communicatie zijn hiervoor de sleutelwoorden.
Om te stellen dat het bureau intussen is uitgegroeid tot een begrip gaat Jacqueline de Bree veel te ver. Nuchter en pragmatisch als ze is, vindt ze een dergelijk predicaat ook nergens voor nodig.

Maar toch, met bijvoorbeeld BCC, Kwantum en Eijerkamp verschillende ROC’s en transportbedrijven als opdrachtgevers, blijkt opereren vanuit de luwte van Lochem beslist succesvol.
“Dat wat we zijn, dat bieden we iedere opdrachtgever. En dat blijven we ook de komende tien jaar gewoon weer doen: investeren vanuit hoofd én hart in je organisatie. En in jezelf!”

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?