Installatietechniek

Blij met feedback

We hebben allemaal onze ‘’blinde vlekken’’. Wat zijn jouw ‘’blinde vlekken’’? Door elkaar feedback te geven, leer je jezelf nog beter kennen en ontwikkelen.

Commerciële vaardigheden voor de DGA

Ben jij diegene die besluiten neemt? Heb je voldoende communicatieve vaardigheden om besluiten te nemen? Heb je voldoende commerciële vaardigheden om klanten te binden en te behouden?

Het Nieuwe Beoordelen

Wil je echt een effectief gesprek kunnen voeren? Hoe ga jij de dialoog aan? Wil je echt in gesprek met je medewerker en de talenten naar boven halen van je medewerkers ? Hoe motiveer je en zorg je ervoor dat je gesprekken…

Het nieuwe leiderschap

Het Nieuwe Leiderschap

Eén van de directe consequenties van de corona crisis is dat we massaal thuiswerken. Wat voor een effect heeft dit op het leiderschap van nu?

Leidinggevend monteur met communicatieve vaardigheden

Kun je aansluiting vinden bij medewerkers, opdrachtgevers, leidinggevenden en collega’s? Weet je wat voor effect je manier van praten en handelen heeft op je gesprekspartners…

Masterclass verdieping bedrijfskunde Persoonlijk Leiderschap

Wil jij jouw leiderschap en jouw rol als professional verder ontwikkelen? Wil jij weten welk leiderstype je bent en wat jouw team nodig heeft? Hoe jij kunt verbinden met anderen? Hoe jij kunt beinvloeden vanuit leiderschap? Dan is deze Masterclass geschikt voor jou!

Monteur met sociale vaardigheden

Ben je praktisch en technisch ingesteld? Ben je voldoende bewust dat jij het visitekaartje bent voor je bedrijf? Wat is jouw 1e indruk bij de klant?

Optimaal communiceren

Praktisch projectleiderschap

Wat is jouw rol als projectleider? Hoe vul jij alle facetten van het projectleiderschap in? Hoe sluit jij aan bij opdrachtgevers, medewerkers en collega’s? Wat vraagt…

Projectleider met communicatieve vaardigheden

Kun jij goed aansluiting vinden bij jouw opdrachtgevers, leidinggevenden en collega’s? Weet je wat voor effect je manier van praten…

Projectmanagement

Kun je een goed evenwicht vinden tussen klantgerichtheid, inplannen en kostenbeheersing? Kun je helder het projectresultaat formuleren en een duidelijk plan trekken?

Timemanagement en persoonlijke effectiviteit

Heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt en dat je nog te veel moet doen? Dat je werk nooit af komt? Dat alles tegelijk komt? Heb je stapels papier op je bureau…

Verdieping projectleider met communicatieve vaardigheden

Je hebt de opleiding Projectleider met communicatieve vaardigheden met goed gevolg afgerond. Om je rol als professional nog verder te ontwikkelen en te verdiepen…

Visievorming

Ben je directielid of management lid? Je wilt weten waar jouw organisatie voor staat en wat de toegevoegde waarde van jullie organisatie is?

Workshop De stap naar optimaal monteurschap

Ben je technisch? Super handig? Vind je het lastig om te communiceren? De juiste verbinding met de klant te maken? Investeer in jezelf, dan investeer je in de klant!

Jouw eerste aanspreekpunt

Deskundig, persoonlijk en bovenal door beleving, verbinding en vertrouwen, dat bieden wat nuttig, nodig en noodzakelijk is.

Jacqueline

Jacqueline

eigenaar, senior trainer, geregistreerd coach, adviseur DI

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?