It’s not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change’

14 en 15 september 2-daagse Persoonlijke Leiderschapstraining voor vrouwen. Nog enkele plaatsen vrij.
Tarief €1.000 (10/12 deelnemers).

Een tweedaagse persoonlijke leiderschapstraining alleen voor vrouwen?!
Wij kregen dit verzoek vaker en hebben besloten hieraan gehoor te geven. Vanuit (zelf)vertrouwen en (zelf)reflectie ga je vaardigheden ontwikkelen op het gebied van communicatie, leiderschap, focus en samenwerking.

Persoonlijke leiderschapsstijl
Het doel van deze tweedaagse leiderschapstraining – speciaal en exclusief voor vrouwen – is o.a. jezelf leren kennen en geloven in jezelf door zicht te krijgen op je kwaliteiten en deze bewust te leren inzetten. Helder zijn in je communicatie en verwachtingen en het inzetten van (verdieping)gesprekstechnieken. Daarnaast ga je op zoek naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl, om zo optimaal te kunnen samenwerking en beïnvloeden. Ook komt vanuit positiviteit, het motiveren en inspireren aan bod. Hoe laat je de ander omgaan met verandering en wendbaarheid? Hoe zorg je ervoor dat de ander zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt en proactief handelt? Al deze onderwerpen komen op een inspirerende en interactieve manier aan bod.

Meedoen?
De aanmeldingen zijn heel divers tot nu toe, van HR-managers tot vrouwelijke managers op directieniveau. Ben jij erbij op 14 en 15 september in Vierhouten? Er is nog ruimte voor vijf vrouwen (maximaal 12 deelneemsters).

Nieuwsgierig geworden naar het hele programma en de kosten van deze tweedaagse? Onze officemanager Marianne Litjens vertelt je graag alle ins en outs. Je kunt haar bellen op 0573-256088 of mailen naar info@bureauvris.nl

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?