Leiderschap

Adviseren, hoe doe je dat?

Je adviserende rol wil je optimaal vervullen, met zo veel mogelijk impact en met al je denk- en daadkracht en op een manier die bij jou past. Hoe bouw je een stevige relatie op met je (interne) klant?

Coachend leidinggeven

Wil jij je medewerkers echt verantwoordelijkheid geven? Wil jij  je medewerkers hun toegevoegde waarde laten ontdekken? Wil je weten hoe dit in te inzetten en tegelijkertijd de doelen te halen? Wil jij coachende vaardigheden leren?

Effectief en persoonlijk leiderschap

Wil je leren wat voor leider jij bent? Hoe geef jij vorm in deze lastige tijden aan leiderschap…

Het Nieuwe Beoordelen

Wil je echt luisteren naar de medewerker en weten wat hem of haar beweegt? Wil je een effectief gesprek kunnen voeren? Wil je echt in gesprek met je medewerker en je medewerkers ontwikkelen ? Hoe motiveer je en zorg je ervoor dat je gesprekken…

Het nieuwe leiderschap

Het Nieuwe Leiderschap

Eén van de directe consequenties van de corona crisis is dat we massaal thuiswerken. Wat voor een effect heeft dit op het leiderschap van nu?

Persoonlijke effictiviteit en timemanagement

Heb je het gevoel dat je (te) weinig tijd hebt en dat je nog veel moet doen? Dat je werk nooit af komt? Dat alles tegelijk komt? Heb je stapels papier op je bureau…

Praktisch projectleiderschap

Wat is jouw rol als projectleider? Hoe vul jij alle facetten van het projectleiderschap in? Hoe sluit jij aan bij opdrachtgevers, medewerkers en collega’s? Wat vraagt……

Praktisch leidinggeven in het Pools

Kun je aansluiting vinden bij de medewerkers, opdrachtgevers, leidinggevenden en collega’s? Weet jij wat voor effect jouw manier van praten en handelen heeft op je gesprekspartner?

Projectmanagement

Kun je een goed evenwicht vinden tussen klantgerichtheid, inplannen en kostenbeheersing? Kun je helder het projectresultaat formuleren en een duidelijk plan trekken?

Teamontwikkeling

Binnen een team gaat het groepsbelang altijd boven het individueel belang. In een goed team excelleert iedereen, als individu én als team. Een goed team bestaat uit meerdere persoonlijkheden, die zich samen verbinden aan een doel, die ieder weten wat hun kracht is en die elkaar versterken.

Vanuit kracht beinvloeden en adviseren

Hoe zeg ik het juiste op het goede moment? Wat zijn goede vragen om snel tot de kern te komen? Hoe zorg ik voor optimale verbinding om mijn advies goed over te brengen? Welke verschillende rollen zet ik in?

Visievorming

Je bent directielid of management lid? Je wilt weten waar jouw organisatie voor staat en wat de toegevoegde waarde van jullie organisatie is? Hoe jouw medewerkers dat uit gaan dragen?

Vitaliteit en gezondheid

Wil je veranderen in hoe je leeft en werkt? Is er verbinding tussen denken, voelen en willen? Gaat je passie voor je vak samen met compassie voor jezelf?

Jouw eerste aanspreekpunt

Deskundig, persoonlijk en bovenal door beleving, verbinding en vertrouwen, dat bieden wat nuttig, nodig en noodzakelijk is.

Jacqueline

Jacqueline

eigenaar, senior trainer, geregistreerd coach, adviseur DI

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10
Door kleinschaligheid met een beperkt aantal cursisten is er meer diepgang, discussies, en bewustwording mogelijk van de deelnemers

Doelgroep

1e monteurs die willen doorgroeien, jr. leidinggevenden, leidinggevend monteurs of aankomend leidinggevenden of meewerkende voormannen, teamleiders

MBO werk- en denkniveau

Duur training

5 dagen (niet aaneengesloten). We starten jaarlijks 3x met een groep.
 In 2022 starten we tot en met maart 2022.

Tijden van 9.30 uur tot 16.30 uur

Thuisstudie: 5 uren

Data

Dag 1 - 19 januari 2022

Dag 2 -  3 februari 2022

Dag  3 - 15 februari 2022

Dag 4 -  14 maart 2022 (met trainingsacteur Guido)

Dag 5 - 31 maart 2022

Trainers: Jacqueline & Jacqueline

Dag 4 met trainingsacteur Guido

 

 

Tarief & kwalificatie

De kosten bedragen € 1.800,= per persoon en is exclusief btw
Voor Techniek Nederland leden is het tarief € 1.545=- per persoon en exclusief btw

Bewijs van deelname

Locatie

Bennekomseweg 41 in Ede, HNK

Open inschrijvingen en in-company training

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?