Leiderschap

Coachend leidinggeven

Wil jij je medewerkers echt verantwoordelijkheid geven? Wil jij  je medewerkers hun toegevoegde waarde laten ontdekken? Wil je weten hoe dit in te inzetten en tegelijkertijd de doelen te halen? Wil jij coachende vaardigheden leren?

Effectief en persoonlijk leiderschap

Wil je leren wat voor leider jij bent? Hoe geef jij vorm in deze lastige tijden aan leiderschap…

Het Nieuwe Beoordelen

Wil je echt luisteren naar de medewerker en weten wat hem of haar beweegt? Wil je een effectief gesprek kunnen voeren? Wil je echt in gesprek met je medewerker en je medewerkers ontwikkelen ? Hoe motiveer je en zorg je ervoor dat je gesprekken…

Het nieuwe leiderschap

Praktisch Leiderschap

De krapte op de arbeidsmarkt, meer werken vanuit thuis, adhoc werken én bezig zijn de wereld die continu verandert?  Wat voor een effecten heeft dit op het leiderschap van nu?

Persoonlijke effictiviteit en timemanagement

Heb je het gevoel dat je (te) weinig tijd hebt en dat je nog veel moet doen? Dat je werk nooit af komt? Dat alles tegelijk komt? Heb je stapels papier op je bureau…

Praktisch projectleiderschap

Wat is jouw rol als projectleider? Hoe vul jij alle facetten van het projectleiderschap in? Hoe sluit jij aan bij opdrachtgevers, medewerkers en collega’s? Wat vraagt……

Praktisch leidinggeven in het Pools

Kun je aansluiting vinden bij de medewerkers, opdrachtgevers, leidinggevenden en collega’s? Weet jij wat voor effect jouw manier van praten en handelen heeft op je gesprekspartner?

Projectmanagement

Kun je een goed evenwicht vinden tussen klantgerichtheid, inplannen en kostenbeheersing? Kun je helder het projectresultaat formuleren en een duidelijk plan trekken?

Teamontwikkeling

Binnen een team gaat het groepsbelang altijd boven het individueel belang. In een goed team excelleert iedereen, als individu én als team. Een goed team bestaat uit meerdere persoonlijkheden, die zich samen verbinden aan een doel, die ieder weten wat hun kracht is en die elkaar versterken.

Vanuit kracht beinvloeden en adviseren

Hoe zeg ik het juiste op het goede moment? Wat zijn goede vragen om snel tot de kern te komen? Hoe zorg ik voor optimale verbinding om mijn advies goed over te brengen? Welke verschillende rollen zet ik in?

Visievorming

Je bent directielid of management lid? Je wilt weten waar jouw organisatie voor staat en wat de toegevoegde waarde van jullie organisatie is? Hoe jouw medewerkers dat uit gaan dragen?

Vitaliteit en gezondheid

Wil je veranderen in hoe je leeft en werkt? Is er verbinding tussen denken, voelen en willen? Gaat je passie voor je vak samen met compassie voor jezelf?

Jouw eerste aanspreekpunt

Deskundig, persoonlijk en bovenal door beleving, verbinding en vertrouwen, dat bieden wat nuttig, nodig en noodzakelijk is.

Jacqueline

Jacqueline

eigenaar, senior trainer, geregistreerd coach, adviseur DI

 

Neem gerust contact met ons op.

 

Wil jij je aanmelden of informatie over een van onze diensten? Je bent van harte welkom! Wil je het volgende formulier invullen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere details te bespreken.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi, welkom!
Kan ik je wellicht ergens mee helpen?